This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Lars Brundin

Popular

 1. 1.
  Vals till kärleken (feat. Hanna Svensson) - Hanna Svensson
  3:310:30
 2. 2.
  Tre trappor upp
  3:570:30
 3. 3.
  Räknar mina steg
  4:240:30
 4. 4.
  Känns det okej
  3:460:30
 5. 5.
  Svart kostym
  4:570:30
Musiken har alltid varit en följeslagare, en lekkamrat och en passion för fotografen Lars Brundin. Mitt i livet bestämde han sig för att göra lite mer allvar av leken.
Han debuterade 2016 med albumet ”Hotel Royal” (Fassberg & Osterlind) som 2019 fick uppföljaren ”Kostymer” (Rootsy). Lars Brundins band Edsvurna män står för mycket av musiken på albumen – men de får besök och sällskap av massor av gästartister, som gitarristerna Eddie Nyström och Pontus Snibb, klaviaturspelaren Magnus Nörrenberg, trumpetaren Jocke Wickström och Nationalteaterns legendariske trummis Håkan Nyberg.
Lars Brundin har i sitt liv som pressfotograf rört sig bland både rockstjärnor och popsnören – alltid med ögonen och öronen ordentligt öppna. Hans egna sånger doftar av uppväxten i Växjö på sjuttiotalet, vuxenblivandet på åttiotalet, yrkeslivet på nittiotalet, tiden som intensivt livespelande coverartist på nollnolltalet – och nu den erfarenhet av existensen man bara kan få genom att verkligen leva.
P4-favoriten ”Tre trappor upp” är hans mest populära spår, men han lovar att det snart kommer mera.
Rockfarbror:
”Det här är klassisk svensk rock."
Pär Dahlerus Uppsalanyheter:
”Ju mer jag lyssnar på "Kostymer" desto mer tycker jag om detta album. Det är verkligen av högsta klass och Lars Brundin står sig väl bland betydligt mer kända svenska rock & pop artister.”

163

Monthly Listeners

183

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Listen to Lars Brundin now.

Listen to Lars Brundin in full in the Spotify app