This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Equalz

Popular

 1. 1.
  On It
  2:300:30
 2. 2.
  Ballin' - Henkie T, Dopebwoy
  2:510:30
 3. 3.
  Chemistry (feat. Mula B) - Architrackz, CHO, Mula B
  2:470:30
 4. 4.
  Stop Met Typen
  2:090:30
 5. 5.
  Shopping Spree
  2:150:30
Het duo uit Rotterdam, bestaande uit Stylez en AlwaysBizzy, weet elkaar haarfijn aan te voelen. Hier kom je achter als je de laatste tracks van de heren beluisterd hebt.
De muziek van Equalz is toegankelijk voor een grote doelgroep en de tracks zijn veel te horen op festivals en in clubs. Dansbare muziek, maar naast dansbaar weten ze het puur te houden. In de muziek verwerken de heren hun roots uit Rotterdam en dat is duidelijk terug te horen.
Het duo is nog maar net begonnen en vorig jaar releasde ze hun debuut-EP ‘Update’. Niemand had verwacht dat deze EP zo goed ontvangen zou worden. Zo scoorde ze een mega hit met de track ‘Casablanca’, die ondertussen al meer dan 8 miljoen keer gestreamed is. Op de EP wordt het duo bijgestaan door grote artiesten uit de scene zoals Emms, Hef & CHO. De EP was goed voor meer dan 23 miljoen streams, wat laat zien dat dit duo nog heel veel in huis heeft.
FunX verkoos het duo als Next Best en ook Broederliefde tipte in De Wereld Draait Door al dat ze grote beloftes zijn. “Wij zijn fan van hun en hebben in het verleden ook muziek met ze gemaakt. We hebben veel vertrouwen in ze.” verteld Emms.
Het duo werkte in 2017 aan hun tweede EP, die uitkwam in het najaar 2017. De eerste single ‘Op de Weg’ in samenwerking met Adje & CHO ging viraal. Met de video is grootst uitgepakt en nemen Equalz je mee naar een tropisch eiland, wat ze ook met hun muziek doen. Kortom, blijf dit veelbelovende duo op de voet volgen!

542,671

Monthly Listeners

60,181

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Equalz now.

Listen to Equalz in full in the Spotify app