This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Pèl De Gall

Popular

 1. 1.
  Maria
  5:080:30
 2. 2.
  Paradís
  4:040:30
 3. 3.
  Sa cançó de s’estiu
  4:090:30
 4. 4.
  Què cony!
  5:090:30
 5. 5.
  G&l
  3:180:30
Pèl de Gall es va formar la tardor de 2008 quan dos joves pollets menorquins (Francesc i Ernest) que compartien pis a Barcelona van començar a composar cançons.
En un principi tot era fer ‘piu piu piu’ sense cap tipus d’objectiu ni motiu més que per passar el temps i riure una estona. Però després de penjar ‘Indewein’, ‘Relacions dins s’estable’ i ‘Què cony!’ a les xarxes socials i veure que estaven agradant, van decidir formar un galliner complet i començar a donar canya en directe.
Des del primer concert l’agost de 2009, no han parat de crear noves cançons i de lluir les crestes en directe. I a dia d’avui, el grup ja acumula 32 cançons enregistrades en tres discs, quatre videoclips, i una llarga llista d’actuacions en directe tant a les Illes Balears com a Catalunya i Andorra.
Durant gairebé 7 anys Pèl de Gall va tenir un peu a Barcelona i l’altre a Menorca, però l’any 2016, Pèl de Gall es va establir definitivament a Menorca, on es van composar noves cançons que acabarien formant el nou disc ‘Totes ses deixades són perdudes’, que seria publicat el juny de 2017.
Després del retorn del baterista Sergio Bernhardt i el teclista Biel Janer i amb la recent incorporació del baixista Xavi Martí, Pèl de Gall torna a estar a punt per seguir donant-ho tot en directe!
I com es sol dir: ‘allà on hi ha pèl, hi ha alegria’, així que Pèl de Gall seguirà donant canya sempre amb les crestes ben altes!
Molt de Pèl!!!

658

Monthly Listeners

333

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Pèl De Gall now.

Listen to Pèl De Gall in full in the Spotify app