This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

David Vandyck

Popular

 1. 1.
  Ik Leef Voor Jou - Radio Edit
  4:040:30
 2. 2.
  Hoeveel Ik Van Je Hou
  3:140:30
 3. 3.
  Een Superlange Nacht
  2:570:30
 4. 4.
  Weer Even Klein
  4:240:30
 5. 5.
  Heel Alleen (feat. Thomas Berge) - Thomas Berge
  2:590:30
David Vandyck is een Belgische zanger/songwriter. In de afgelopen 10 jaar heeft hij zich op eigen houtje opgewerkt tot één van de meest geboekte en meest succesvolle solo-zangers in Vlaanderen.
Hij bracht drie studioalbums en een live-album uit en in 2017 alleen zagen meer dan 80.000 mensen David Vandyck live aan het werk. Dag Allemaal benoemde David om die reden ook tot “meest geboekte Vlaamse artiest”.
“Ruim een jaar geleden zette ik in Brussel mijn handtekening onder een contract bij Warner Music Benelux. Samen met Warner en met mijn nieuw management team zijn we intussen al bijna 12 maanden ‘David Vandyck’ aan het renoveren.
“Ik Leef Voor Jou” is een uptempo song geschreven voor mijn vrouw Isabelle. Want zij was het die mij 12 jaar geleden het duwtje gaf om mijn vaste baan op te geven, te springen en mijn droom waar te maken. En ook nu weer is zij het die mij steunt, afbreekt en weer opbouwt om elke dag een betere artiest, zanger, vader en mens te worden. Mijn adem en mijn stem, laat ik moeiteloos aan haar.”
–David Vandyck
Voor zijn nieuwe album werkt David Vandyck samen met de Nederlandse componist en producer Gordon Groothedde. Deze laatste schreef en produceerde recent de laatste twee albums van o.a. Marco Borsato (‘Evenwicht’ en ‘Thuis’), maar werkte ook met onder andere Nick & Simon, Armin Van Buuren & Snoop Dogg.

3,013

Monthly Listeners

1,559

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to David Vandyck now.

Listen to David Vandyck in full in the Spotify app