This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Thomas Berge

Popular

 1. 1.
  Kon ik maar even bij je zijn
  4:450:30
 2. 2.
  Alleen Omhoog
  3:280:30
 3. 3.
  Heel Alleen (feat. Thomas Berge) - David Vandyck,
  2:590:30
 4. 4.
  Laten Gaan
  3:190:30
 5. 5.
  Mijn Woord
  4:140:30
Het is bijna niet te geloven, maar ondanks zijn jonge leeftijd (28) heeft zanger Thomas Berge er ondertussen al meer dan 15 jaar carrière opzitten.
Al vanaf zijn 13e jaar weet hij de harten van Nederlandse én Belgische fans, jong en oud, voor zich te winnen.
Een bijzonder succesvol parcours met vallen en opstaan, met professioneel maar ook privé hoge pieken en diepe dalen maakte dat Thomas Berge zich intussen tot een rasartiest pur sang heeft ontwikkeld. Een entertainer in hart en nieren die al enkele levens achter zich heeft.
Naast zanger, ambassadeur voor onder andere Free A Girl, BN-er en tv-gezicht is Thomas eveneens succesvol songwriter. Zo schreef hij ondermeer mee aan ‘Leef’ van André Hazes Jr. en is ook ‘Hey Mooie Meid’ van Jan Smit van zijn hand.
Thomas Berge stond in zowat elke zaal van Nederland met uitverkochte concerten in ondermeer Afas live. Hij was één van de eerste artiesten die deelnam aan ‘De Beste Zangers Van Nederland’ en ontving onder andere een Zilveren Harp en meerdere gouden en platina awards als logisch gevolg.
Het album ‘Berge Verzet’ wordt genomineerd voor een 100% NL Award in de categorie ‘Album van het Jaar’. Na zijn meest recente hit ‘Alleen Omhoog’ waarvoor Berge in de bijhorende video volledig uit te kleden ging, nam de zanger de tijd om muzikaal te herpakken.
Samen met producer Gordon Groothedde werkte hij het afgelopen jaar aan nieuw materiaal om Nederland en Vlaanderen weer volop te gaan bestormen.

71,459

Monthly Listeners

11,079

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Thomas Berge now.

Listen to Thomas Berge in full in the Spotify app