Dirk

Dirk

Popular

Popular releases

Singles and EPs

About

27 monthly listeners

2020 Vol trots mag ik jullie melden dat ik een nieuwe samenwerking aan ga met de beste mensen van Nederland! Edwin Van Hoevelaak & Henny Thijssen, deze 2 mannen hebben samen een super liedje voor mij gemaakt. 
 Van 2011 tot nu heeft Dirk verschillende liedjes uitgebracht in samenwerking met producers en tekst schrijvers zoals o.a: Edwin van Hoevelaak, Laurens van Wessel, Jeffrey Weber, Frank Van Etten, Henny Thijssen en Willem Laseroms. 
 ‘Hoe het begon’ Dirk is begonnen met zingen toen hij 3 ½ jaar was met het liedje van Frans Bauer (heb je even voor mij) want daar was Dirk erg gek van, dat zong hij dan ook elke dag. Op zijn 4e verjaardag vroeg hij een microfoon en die kreeg hij. 
 
 Op een feestje in het dorp Zaamslag kwam Roel Britting zingen, we vertelden dat ook Dirk zo graag deed zingen. Roel ging naar Dirk en liet hem mee zingen. Dirk vond dit geweldig en ruilde zijn idool Frans Bauer om voor Roel Britting. Roel gaf ons het advies; ‘zet hem op zangles’ 
 Wij gingen op zoek naar de zanglerares van Frans Bauer. We kwamen in contact met Jan van Est en hij gaf ons het nummer van Mieke, we belden en lieten Dirk op de wachtlijst zetten. Hij kon pas komen als hij 9 jaar was. Toen hij bijna 9 jaar werd hebben we Mieke weer gecontacteerd en haar antwoord was: ‘Hij kan al komen’! 
 Dirk is goed op weg, en de singles zijn al een succes! Wil jij Dirk boeken voor een optreden op jou feestje?

23

Followers