This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Jeroen Dekkers

Popular

 1. 1.
  Ik Adem Je Nu Uit
  3:130:30
 2. 2.
  Tand Om Tand - Kiefer Zwart
  3:320:30
 3. 3.
  Ren
  2:530:30
 4. 4.
  Als Ik Bij Je Ben
  2:540:30
 5. 5.
  LVML
  2:540:30
Eerlijke, energieke Nederpop die je schaamteloos laat dansen op je zorgen en je mislukte tinderdates als sneeuw voor de zon doet vergeten.
Dat is de muziek van singer-songwriter Jeroen Dekkers (Enschede, 1989). Met zijn debuut laat Jeroen zien dat hij kleurrijk en veelzijdig is. Zijn muziek heeft de speelse teksten van Nielson, de prettige lompheid van The Black Keys en de aanstekelijke grooves van Doe Maar.
Na een verbroken relatie en een geflopte theatervoorstelling bleek schrijven voor Jeroen een uitlaatklep. Het was de manier om van een ellendig jaar iets heel positief te maken. Dat hoor je direct terug in de single 'Ik Adem Je Nu Uit'. Het nummer is rauw, speels en pijnlijk herkenbaar. Het laat zien dat Jeroen zijn hart op zijn tong heeft liggen en dat smaakt naar meer. De single werd meteen goed ontvangen en heeft ondertussen al meer dan 100.000 streams op Spotify.
Naast zanger en songwriter is Jeroen Dekkers acteur en was hij onder andere te zien in de theatervoorstellingen 'SKY' en 'De Zere Neus van Bergerac'. Afgelopen december stond hij met zijn solovoorstelling 'Voor Altijd Kind' in het TapasTheater.

156

Monthly Listeners

92

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Listen to Jeroen Dekkers now.

Listen to Jeroen Dekkers in full in the Spotify app