This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Jeroen Dekkers

Popular

 1. 1.
  Ik Adem Je Nu Uit
  3:130:30
 2. 2.
  Tand Om Tand - Kiefer Zwart
  3:320:30
 3. 3.
  Ren
  2:530:30
Eerlijke, energieke Nederpop die je schaamteloos laat dansen op je zorgen en je mislukte tinderdates als sneeuw voor de zon doet vergeten.
Dat is de muziek van singer-songwriter Jeroen Dekkers (Enschede, 1989). Met zijn debuut laat Jeroen zien dat hij kleurrijk en veelzijdig is. Zijn muziek heeft de speelse teksten van Nielson de prettige lompheid van The Black Keys en de aanstekelijke grooves van Doe Maar.
Na een verbroken relatie en een geflopte theatervoorstelling bleek schrijven voor Jeroen een uitlaatklep. Het was de manier om van een ellendig jaar iets heel positief te maken. Dat hoor je direct terug in de single 'Ik Adem Je Nu Uit'. Het nummer is rauw, speels en pijnlijk herkenbaar. Het laat zien dat Jeroen zijn hart op zijn tong heeft liggen en dat smaakt naar meer. De single werd meteen goed ontvangen en heeft ondertussen al meer dan 100.000 streams op Spotify.
Op 25 november verschijnt Jeroens EP en presenteert hij zijn muziek voor het eerst met volledige liveband in de Doka Live (Volkshotel, Amsterdam). Kaarten voor het optreden zijn vanaf nu beschikbaar.

Naast zanger en songwriter is Jeroen Dekkers acteur en was hij onder andere te zien in de theatervoorstellingen SKY en DE ZERE NEUS VAN BERGERAC.

1,143

Monthly Listeners

68

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Listen to Jeroen Dekkers now.

Listen to Jeroen Dekkers in full in the Spotify app