This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Sommarteatern i Ystad

Popular

 1. 1.
  Nu var det vi som vann - Sommarteatern Ensemblen
  2:280:30
 2. 2.
  Land eller Hav
  2:350:30
 3. 3.
  2:340:30
 4. 4.
  Havet är våran sång
  2:230:30
 5. 5.
  Första steget på land (Lilla Sjöjungfrun) - Elin Malmborg
  3:050:30
Om Oss
Sommarteatern i Ystad har funnits som förening i över 15 år och har ungefär 150 medlemmar med både barn och vuxna. Uppdraget som konstnärliga ledare gavs 2012 över till Anna och Hilda Ståhl som tillsammans med arbetsgruppen, styrelsen och alla medlemmar byggt upp Sommarteatern till vad det är idag.
Föreningen har många olika projekt igång under året med bland annat teaterskola för barn och ungdomar, julshow och konserter, men det är dock under sommaren som föreningen har sin stora satsning. Varje sommar i fyra veckors tid, ca 24 föreställningar, sätter teatern upp en storsatsad familjemusikal med egenskriven musik på sin utomhusscen vid Åbergs trädgård i Öja.
Musikalerna är ofta baserade på kända verk, såsom Alice i Underlandet, Askungen och Lilla Sjöjungfrun, men skrivs alltid om i egen tappning. Föreställningarna riktar sig inte bara till yngre barn, tvärtom, den riktar sig till både vuxna och barn. Kort och gott riktar sig föreställningen till hela familjen och alla lär se den ur sitt eget perspektiv och publiken kan alltid förvänta sig en twist eller två.

516

Monthly Listeners

141

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Sommarteatern i Ystad now.

Listen to Sommarteatern i Ystad in full in the Spotify app