This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Júlia

Popular

 1. 1.
  Celeritats
  3:580:30
 2. 2.
  Cap parat
  3:500:30
 3. 3.
  Pròxima B
  4:270:30
 4. 4.
  Punt Vernal - Clara Andrés
  2:520:30
 5. 5.
  Diumenges
  4:050:30
Pròxima B és el títol del segon LP de Júlia (dream pop, Alcoi). Des de que van llançar digitalment la primera maqueta (El Mecanoscrit) i després de la primera experiència a l’estudi (Nuvolàstic), el grup ha experimentat un viratge conscient propiciat per la recerca de sons analògics, onírics i un nou concepte de banda en format duo.
Els elements electrònics guanyen pes, però sense arraconar a les guitarres ensomiadores i geomètriques. Pròxima B ofereix una col·lecció que se submergeix amb facilitat en els paisatges sintètics i els mantres electrònics construïts a partir de sintetitzadors, programacions i caixes de ritme, però també gràcies al meticulós treballa amb guitarres i veus.
Pròxima B es el título del segundo LP de Júlia (dream pop, Alcoi). Desde que lanzaron digitalmente la primera maqueta (El Mecanoscrit) y después de la primera experiencia en estudio (Nuvolàstic), el grupo ha experimentado un viraje consciente propiciado por la investigación de sonidos analógicos, oníricos y un nuevo concepto de banda en formado dúo. Los elementos electrónicos ganan peso, pero sin arrinconar a las guitarras ensoñadoras y geométricas. Pròxima B ofrece una colección que se sumerge con facilidad en los paisajes sintéticos y los mantras electrónicos construidos a partir de sintetizadores, programaciones y cajas de ritmo, pero también gracias al meticuloso trabajo con guitarras y voces.

308

Monthly Listeners

263

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Júlia now.

Listen to Júlia in full in the Spotify app