This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Júlia

Popular

 1. 1.
  Genolls - Clara Andrés
  2:270:30
 2. 2.
  Punt Vernal - Clara Andrés
  2:520:30
 3. 3.
  Cap parat
  3:500:30
 4. 4.
  Tòxic
  2:520:30
 5. 5.
  Bon dia - Clara Andrés
  3:200:30
Estela Tormo, compositora nascuda a Alcoi (Alacant), és l’artífex de Júlia. Després d’anys com a baixista en altres projectes musicals, Tormo va decidir agafar el control dels seus impulsos musicals i concretar-los en una nova proposta amb nom de dona: Júlia.
Poc després es va sumar a aquest projecte Lídia Vila, qui, en contraposició a la seua companya, no comptava amb experiència prèvia en aquest àmbit artístic i s’estrenava en el món dels sintetitzadors i seqüenciadors.
Les dues són Júlia, un duet de pop electrònic que té dos discs al carrer. El seu segon treball, ‘Pròxima B‘ (Hidden Track Records, 2017), les va situar com una de les sorpreses musicals de la temporada al País Valencià, sent considerat com el millor disc de l’any per a mitjans especialitzats com Mondo Sonoro Comunitat Valenciana o Beat València, i entrant també en la llista dels 50 millors discos estatals de Rockdelux.
Les hem pogudes veure a diferents esdeveniments musicals de renom com ara al Festival Internacional de Benicàssim (FIB), a l’Eufònic de Sant Carles de la Ràpita, al Primavera Weekender del Primavera Sound o fent de teloneres dels Echo & The Bunnymen als Concerts de Vivers de València, entre altres.
Les Júlia ens ofereixen un pop fresc, d’intensitats, que transita entre paisatges sonors replets de llum però també, de vegades, obscurs. Una proposta d’electrònica suau i carregada de sensibilitat i quotidianitat.

447

Monthly Listeners

381

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Júlia now.

Listen to Júlia in full in the Spotify app