The Penguins Band

Popular

 1. 1.
  Cent Mil Barrots
  4:330:30
 2. 2.
  Em Deixes
  3:140:30
 3. 3.
  Down in Mexico
  2:510:30
 4. 4.
  Shuffle, Cut & Deal
  3:240:30
 5. 5.
  Lladre de Bicicletes
  3:470:30
The Penguins, la banda de música jamaicana coneguda pel projecte familiar Reggae per Xics, presenta el seu quart disc, Herois de cartró.
El grup de Sant Feliu de Llobregat, format per 10 músics, dobla l’aposta i recupera el projecte dirigit al públic adult, en el seu disc més personal on per primer cop canten en català. El treball inclou 11 temes propis on la banda continua reivindicant els ritmes jamaicans alhora que explora una sonoritat més pop.
Amb la intenció de buscar nous camins i fórmules per expressar els seus neguits, The Penguins fan un gir de Jamaica cap a Gran Bretanya. Amb un peu a cada illa, i sota la producció de Roger Rodés als Estudis Medusa, presenten un disc on, sense abandonar els ritmes sincopats, la banda no té complexos per treballar tonalitats i melodies pop, amb referències clàssiques com The Kinks, el britpop de Oasis, tocs de power-pop, northern soul al més pur estil Wigan Casino i sobretot reverències constants a Madness. La banda presenta el seu disc més madur, amb lletres que miren de buscar respostes a neguits i inquietuds al voltant de temes universals com l'inevitable pas del temps i a plantar cara a les pors del dia a dia. Alhora, el disc vol ser també un cant ple de vitalitat, que aposta per l'èpica i la bellesa per combatre les derrotes quotidianes. D'aquí el títol del disc; Herois de Cartró. Uns herois fràgils que lluiten encara que l'horitzó no estigui definit amb el propòsit de seguir buscant el sentit de l'aventura.

420

Monthly Listeners

613

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Listen to The Penguins Band now.

Listen to The Penguins Band in full in the Spotify app