This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Hope for This Nation

Popular

 1. 1.
  Jag är stilla - Sanna Välipakka
  7:330:30
 2. 2.
  5:450:30
 3. 3.
  Vi säger ja - Sanna Välipakka
  6:540:30
 4. 4.
  4:560:30
 5. 5.
  8:100:30
HOPE FOR THIS NATION
VISIONEN: ETT FÖRVANDLAT LAND DÄR JESUS ÄR KÄND, UPPHÖJD OCH EFTERFÖLJD.
En dag ska alla folk och nationer se vem Gud är. Vårt uppdrag som efterföljare till Jesus är att fram tills den dagen presentera, representera och breda ut Hans rike här och nu på varje plats och i varje stad där vi befinner oss. Det gör vi genom att demonstrera Hans kärlek och kraft. Guds närvaro och vidrörande förvandlar liv, platser och nationer.
Vi tror Gud om väckelse – i vårt land, i Norden och över hela vår värld. En Guds löpeld och ett vidrörande som väcker människor till att älska Gud med passionerad kärlek, till att tro Gud om det omöjliga, till att våga följa Hans röst och till att i stor frimodighet kliva ut i gåvor och kall. Vi längtar efter att få se ett enat Guds folk i alla åldrar tillsammans lovsjunga Gud i frihet i stad efter stad, förstå vilka de är skapade till att vara och bli utrustade i livet tillsammans med den helige Ande.
Hope for this nation är en ekumenisk rörelse.
THE VISION: A TRANSFORMED NATION WHERE JESUS IS KNOWN, EXALTED AND FOLLOWED.
One day, every person and nation will see who God is! Until that day comes, our assignment as followers of Jesus is to present, represent and spread His Kingdom here and now, in every place and every city we are. We do this by demonstrating His love and power. God’s presence transforms lives, places and nations.
More about Hope for this nation:
www.hopeforthisnation.com

4,040

Monthly Listeners

822

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Hope for This Nation now.

Listen to Hope for This Nation in full in the Spotify app