This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

T€O

Popular

 1. 1.
  Vise - MC Yello
  4:580:30
 2. 2.
  Independent
  3:060:30
 3. 3.
  Pasiune
  2:480:30
 4. 4.
  Cu Ochii Pe Bani - MC Yello, Hipo
  2:460:30
 5. 5.
  N'ai Cum
  3:460:30
Teodor Ștefan Mocanu (T€O), născut pe 30 decembrie 1997, este un rapper, producător, inginer de sunet și editor video din București, România.
Povestea rapperului T€O începe prin vara anului 2011, la vârsta de 14 ani, când pune pe foaie primele versuri. Prima piesă a fost înregistrată la un microfon de laptop pe beat-ul piesei “One Mic” a legendarului rapper american Nas. Nu a mai scris sau cântat nimic până când a intrat la liceu și a dat de unul dintre cei mai buni prieteni ai lui, Hipo. Au început amândoi să dea rime pe beat-uri luate de pe YouTube până când au ajuns într-un home studio și au tras prima piesă împreună, aceasta s-a dovedit a fi un eșec, dar niciunul dintre ei nu s-a lăsat și au continuat să facă muzică în continuare. Primul material discografic, intitulat “La Un Alt Nivel”, a fost lansat în anul 2013. Al doilea material discografic, intitulat “Fragment din Viață”, a fost lansat în anul 2014. Al treilea material, intitulat “Poezie În Mișcare” a fost primul album înregistrat, mixat și masterizat în home studio-ul artistului (OverLimitRecords). Acesta a început să învețe și partea de inginerie de sunet, producție muzicală și multe altele.
Pe data de 26 Februarie 2019 artistul a lansat albumul “Independent”. Acest material conține 13 piese și este înregistrat, mixat, masterizat și produs integral de către artist în home studio-ul acestuia (OverLimitRecords). Albumul este valabil pe toate platformele de streaming și pe YouTube.

1,237

Monthly Listeners

376

Followers

Where people listen

Albums

Listen to T€O now.

Listen to T€O in full in the Spotify app