This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Fröken Elvis

Popular

 1. 1.
  Psykopat
  2:510:30
 2. 2.
  I betongen
  2:560:30
 3. 3.
  Jag glömmer aldrig dig
  3:400:30
 4. 4.
  Så misstänksam
  3:100:30
 5. 5.
  Om du bar mina skor
  4:110:30
Om du tänker dig att du har ett band med dina bästa vänner, ni klickar både musikaliskt och har samma smak för gott fika.
Där har du Fröken Elvis!
Allt började med Elvis på svenska, som också blev namnet på första albumet som släpptes 2015. Elvis låtar på svenska arrangerade på egen hand för det omisskännliga Fröken Elvis-soundet. Musik med humor, värme, lite allvar, och en jädra massa instrument. Konceptet visade sig bli en hit. Bandet spelade för utsålda hus, slog flera publikrekord och lyckades placera sitt debutalbum på försäljningstopplistan i Sverige, och på Spotifys virala topplista – med två låtar.
2017 släppte Fröken Elvis sitt andra album, Kungen & Vi, för vilket de nominerades för Manifest-priset Årets album kategori visa. Bandet blandar här Elvis med helt egenskrivna låtar, där småstadsromantik och knäckebrödssmulor av svenskt vemod smyger sig in. Sedan bandet bildades har Fröken Elvis gjort nära 200 offentliga konserter – från Jokkmokk i norr till Malmö i söder, och därtill både i Finland och på Färöarna.

10,911

Monthly Listeners

4,586

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Fröken Elvis now.

Listen to Fröken Elvis in full in the Spotify app