This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Stor

Popular

 1. 1.
  Nightime - Jireel
  3:130:30
 2. 2.
  FUBU
  3:410:30
 3. 3.
  Svartskallar
  3:000:30
 4. 4.
  Vägen hem - Seinabo Sey
  3:450:30
 5. 5.
  Torka dina tårar - Cherrie
  3:120:30
Stockholmsrapparen Stor, eller Ulises Infante Azocar som det står i passet, är en av de största och viktigaste ikonerna från den nya svenska hiphop-vågen som svept över Sverige under 10-talet.
Debutalbumet “Nya skolans ledare” var hans stora genombrott som belönade honom med pris i kategorin Årets hiphop/soul på P3 Guld-galan 2010. 2013 släpptes uppföljaren "Shere Khaan XIII" med platinasingeln “Stolthet” samt guldsingeln “Rom & Kush”. Albumet tilldelades priset för Årets hiphop/soul på Grammisgalan 2013. Han har också som gäst berikat låtar från hiphop-kollegor som Labyrint, Mack Beats, Ison & Fille, Petter, Aleks med flera. Som en av pelarna i Redline-familjen har Stor även varit med och fört fram nya talanger så som Linda Pira och Dani M.
Efter förra årets omtalade singelsläpp “Svartskallar” och ”Vägen hem” med Seinabo Sey, samt senaste singeln ”Torka dina tårar” med Cherrie, så släppte Stor äntligen sitt tredje studioalbum "Under Broarna” . Albumet är producerat av barndomsvännen Charlie Bernardo och har blivit kritikerrosat och belönat.

Albums

Singles

Related Artists

Listen to Stor now.

Listen to Stor in full in the Spotify app