This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Wellhello

Popular

 1. 1.
  Barátom
  3:160:30
 2. 2.
  Ölelni szavakkal
  3:110:30
 3. 3.
  Rakpart
  3:210:30
 4. 4.
  apuveddmeg
  3:160:30
 5. 5.
  Nem Olyan Lány
  3:320:30
Elvarázsolt koncert június 14-én a Budapest Parkban!
A Wellhello kollektíva a hip-hop előadó Fluor és a producer-énekes-dalszerző Diaz közös produkciója, mely elképesztő gyorsasággal vált hazánk egyik top zenekarává. A sikerek és nézettségek önmagukért beszélnek, nincs, aki ne ismerné valamelyik időtlen sikerdalukat: „Rakpart”, „apuveddmeg”, „Sokszor volt már így”, „Emlékszem, Sopronban”.

 Az elnöki kettős viharos gyorsasággal töltötte meg a klubokat, majd a legnagyobb fesztiválok nézőtereit. 6 teltházas Budapest Park koncertet tudhatnak a hátuk mögött, amelyek mára „legendás“ státuszba emelkedtek, többek közt az elképesztő show-elemekkel tarkított színpadi megérkezéseik miatt. Senki nem felejti el a fiúk helikopteres, pénzszórós nyitányát, vagy amikor egy igazi gőzmozdonnyal robogtak be a Parkba, ahogyan azt sem, mikor sárkányháton érkeztek meg a közönség feje felett.
2 Fonogram díj, 2 Comet Gömb, 2 VIVA Chart show első helyezés dísziti az elnöki falat.
2016 decemberében jött ki egész estés nagyjátékfilmjük a #Sohavégetnemérős. A film egy hónap után a negyedik helyen végzett a 2016-ban bemutatott magyar filmek toplistáján, a filmzene CD-n pedig az addigi összes daluk kijött egyben. A 2017-es évben több dal is megjelent a 2018-ban debütáló “Zsáner” lemezről, az „Odaút“ című szerzemény több, mint 4 hónapon át vezette a rádiós listákat. A páros sikerei töretlenek, a dalok kivétel nélkül slágerek, a koncertek pedig teltházasak: nem véletlenül.

86,831

Monthly Listeners

70,084

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Wellhello now.

Listen to Wellhello in full in the Spotify app