This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Animal

Popular

 1. 1.
  Només amb tu
  3:240:30
 2. 2.
  Si tot va bé
  2:490:30
 3. 3.
  Fets a mida
  2:390:30
 4. 4.
  Dóna'm
  3:180:30
 5. 5.
  Bam bam
  2:590:30
Animal ha necessitat només un disc per consolidar-se com un dels valors més en alça del pop català.
El seu fantàstic debut "Més enllà de les paraules" (Halley Records 2016) amb cançons que ja formen part de l’imaginari popular com “Només amb tu”, “Fets a mida” o “Més enllà del món”, va convèncer milers de seguidors que van reproduir milions de vegades els seus singles. Tot un públic multitudinari i fidel que els va acompanyar a més de 150 actuacions pels principals festivals i festes del país. Els seus èxits van arribar a número u a les llistes de les principals emissores de ràdio del país, que des del primer moment el van recolzar com a un dels valors més emergents del pop nacional.
Dos anys després del seu debut Animal torna per la porta gran. "La melodia del foc" és un segon disc fantàstic que profunditza encara més en la seva particular fórmula que parteix de grans cançons amb tonalitats menors i les vesteix amb una barreja original de sonoritats pop, folk, rock, reggae i soul. Una mescla captivadora de melangia i alegria.
Les dotze cançons viatgen des dels Estats Units fins a Itàlia, des d’Irlanda fins Àfrica, des de Nashville fins a Catalunya. O el que és el mateix, des d’Ed Sheeran a Asa, de Jorge Drexler a The Cat Empire, de Brian Adams a Toots and the Maytals, de The Black Keys a The Police... Animal s’ha fet encara més gran i ha deixat a un costat el mestissatge per abraçar amb passió el pop, la música mediterrània, l’africana i el rock’n’roll mes clàssic.

35,089

Monthly Listeners

7,093

Followers

Where people listen

Albums

Discovered On

Related Artists

Listen to Animal now.

Listen to Animal in full in the Spotify app