This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Rah - Mon Roma

Popular

 1. 1.
  Rock poruc
  3:120:30
 2. 2.
  Som molta cola
  3:220:30
 3. 3.
  A retallar papers
  2:320:30
 4. 4.
  La granoteta
  0:510:30
 5. 5.
  El Rock poruc
  2:080:30
Va començar a carregar-se la guitarra a l’esquena a una edat molt tendra, i es va entestar a trepitjar els escenaris a voltants del 1984.
Al 1990 va esdevenir cantant animador infantil i rondallaire professional. Des de llavors, se n’ha fet un fart —vora 5.000 actuacions—, i mai no se n’ha cansat. Lluita aferrissadament per establir una comunicació directa i honesta amb el públic, sense oblidar-se d’oferir el que li toca: un espectacle polit, seriós i lúdic alhora, amb qualitat musical i pedagògica, atractiu i dinàmic, tendre i esbojarrat.
Ofereix espectacles: d'Animació infantil, Muntatges teatrals i Petit format per a biblioteques. També ofereix tallers i formació.
En Rah-mon Roma va néixer el 1964. És casat i té tres fills. Llicenciat en Filologia Catalana (UAB). Mestratge de Música Tradicional (Aula de Musica Tradicional de la Generalitat de Catalunya) Postgrau: Dansa, art i cultura popular a l’Ensenyament (UAB). Cursos de dansa, llenguatge corporal, música, guitarra, acordió, percussió, comunicació, informàtica aplicada, xarxes…
La seva llengua materna és el català, per això treballa majoritàriament a Catalunya, però també parla espanyol i s’ha fet entendre a França, Bèlgica, Luxemburg, Itàlia, Costa d’Ivori, Egipte, Mèxic, Nicaràgua, Guatemala, Xina i Corea. Ha actuat en trobades amb gent de diverses nacionalitats i llengües parlant una estranya barrega de català, espanyol, italià, anglès i francès. Ha publicat LPs, K7, cançoners, llibres, CDs, cd-rom i DVDs.

217

Monthly Listeners

60

Followers

Where people listen

Albums

Discovered On

Related Artists

Listen to Rah - Mon Roma now.

Listen to Rah - Mon Roma in full in the Spotify app