This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Verbraak-Van Bijnen

Popular

 1. 1.
  Tears Tears Tears
  5:340:30
 2. 2.
  In This Border Town
  3:350:30
 3. 3.
  Italian Skies
  2:350:30
 4. 4.
  Sad Songs and Waltzes
  3:330:30
 5. 5.
  Southbound It Goes
  3:330:30
Americana, blues, bluegrass, muziek uit New Orleans en wijde omstreken. De twee singer/songwritende multi-instrumentalisten Jan van Bijnen en Joost Verbraak (Point Quiet, Freek de Jonge, Claudia de Breij, Ralph de Jongh) spelen hun muziek op onder meer dobro, sousafoon, banjo, drums, slidegitaar, trompet.
De kleinste big band die je ooit zag!
‘Een warmer, charmanter en authentieker optreden zag ik niet eerder. Een show vol camaraderie, milde zelfspot en ijzersterke songs in een hoogsteigen klankbad, laverend tussen The Band, Calexico en een ‘marching band’ uit New Orleans.
Wouter Bulckaert (schrijver van Ry Cooder: Meester in de Schaduw en JJ Cale: Troubadour in de Woestijn)
‘New Orleans nog altijd niet ver weg, maar er zijn ook warme countrysongs en er is een fraai eerbetoon aan Levon Helm […]. Rasmuzikanten die met dit repertoire in het voorprogramma van andere grensmuzikanten, die van Calexico, niet zouden misstaan.’ Willem Jongeneelen (OOR)
Verbraak | van Bijnen speelde eerder o.m. op PUUR Festival, Small Town Music Walk IX, Cambrinus Concerten, Breda Jazz Festival, Southern Roots Open Air, Garden Of Folk Festival, Festival Op De Toffel, Rob de Nijs’ 75e verjaardag in Het Concertgebouw, diverse Luisterpodia.nl, folk- en jazzclubs en theaters in Nederland en België.

86

Monthly Listeners

72

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Verbraak-Van Bijnen now.

Listen to Verbraak-Van Bijnen in full in the Spotify app