This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Sherif Haps

Popular

 1. 1.
  Tællesangen
  3:540:30
 2. 2.
  Jens Hansens Bondegård
  3:450:30
 3. 3.
  Jens Petersen's ko
  2:400:30
 4. 4.
  Hvis du ser en krokodille i dit badekar
  2:350:30
 5. 5.
  Ti indianerbørn
  3:190:30
De fleste børn i 3 til 10-årsalderen kender Sherif Haps fra YouTube, hvor de synger med på alle sangene fra vores børnesangskat.
Sherif Haps & Guffe har gennem de senere år turneret over hele landet med deres morsomme show, hvor de har begejstret tusindvis af glade børn og børnefamilier til festivaler, sommerfester, byfester, butikscentre og i børnehaver - alle steder med stor succes og lattergaranti for det fremmødte publikum, derfor kaldes han også for ”Danmarks Skøreste Cowboy”.
Sherif Haps er børneentertainer af et særligt format, og når han optræder er der fuldt fart på. Publikum oplever både sang, musik, bugtaleri, trylleri og ballonsjov i et alsidigt show.
Historien om Sherif Haps og Guffe
Sherif Haps er Sherif i “Lovløse Lille”, en lille by i det Vilde Vest. I ”Lovløse Lille” har Sherif Haps sit hyr med at styre byens indbyggere, der nok ikke har den største respekt for byens Sherif. Der er heller meget respekt at spore fra Sherif Haps´ tro følgesvend Gribben Guffe, der hele tiden driller. Sherif Haps har fået Guffe af en indiansk medicinmand. Guffe er en Grib – men Medicinmanden har fortryllet Guffe. Guffe er derfor ikke nogen helt almindelig grib – den tror nemlig den er en papegøje og snakker løs hele tiden.

958

Monthly Listeners

64

Followers

Where people listen

Albums

Related Artists

Listen to Sherif Haps now.

Listen to Sherif Haps in full in the Spotify app