This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

MADRAPUR

Popular

 1. 1.
  Újra Szeretek
  4:400:30
 2. 2.
  Bolond
  3:310:30
 3. 3.
  Semmi
  2:060:30
 4. 4.
  Taxis
  3:510:30
 5. 5.
  Baszatós
  3:070:30
A MADRAPUR zenekar jelenlegi, négy tagú felállásának megalakulása 2016 legelejére tehető. Hosszas keresgélés után a srácok a budapesti Közvágóhídon találtak próbatermet, amin a Bohemian Betyars formációval osztoztak.
Az itt megkezdett számírási munkálatok közel egy éven keresztül tartottak, ezen időszak alatt a zenekar megtalálta saját hangzását, illetve megszületett tizenöt vadonatúj dal.
2016 novemberében a tagok végre elérkezettnek látták az időt, hogy kidugják fejüket a próbaterem falai közül. Első lépésként a budapesti SOUNDCHECK tehetségkutatón mutathatták be az elmúlt év termését, ahol egészen a döntőig meneteltek. Ezalatt Mihalik Ábel (ex-Kispál, Drastik Putto) segítségével elkészült a zenekar első hanganyaga, egy két dalt tartalmazó demo felvétel.
A demózási élményeken felbuzdulva a zenekar elhatározta, hogy 2017 elején rögzíti "Jóra nap süt, rosszra hold" című első nagylemezét, amin tizenhárom szám fog szerepelni. A megjelenése rendhagyó módon három szakaszból áll. Idén júliusban kijött egy négy számos kislemez (Jóra nap süt), amit október végén további négy dal követett (Rosszra hold). A 2018-as év elejére várható a két kislemez jelképes összeillesztése, amin a már megjelent nyolc szám mellett újabb öt dal is hallható lesz, kiadva ezzel a teljes nagylemez anyagát. A stúdiózási folyamat az Esti Kornél zenekarból ismert Lázár Domokos közreműködésével zajlott.

140

Monthly Listeners

84

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Related Artists

Listen to MADRAPUR now.

Listen to MADRAPUR in full in the Spotify app