This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Nigel Sean

Popular

 1. 1.
  Koning van het Feest - Mental Theo,
  2:570:30
 2. 2.
  Lil Mama - Titel song F#ck de liefde
  2:240:30
 3. 3.
  California Love / Still D.R.E. / Lose Yourself - The voice of Holland, Corleone,
  3:010:30
 4. 4.
  Down Down Down
  2:020:30
 5. 5.
  Uno Uno Dos
  1:350:30
Nigel Sean is een rasartiest die al vanaf zijn achtste jaar op verschillende podia staat. Zo speelde hij kleine Simba in The Lion King en werd hij één van de finalisten van het Junior Songfestival in 2006.
Na een korte studie aan de Herman Brood Academie ruilde Nigel de schoolbanken in voor het nachtleven.
Als MC werkte hij samen met verschillende DJ's en vormden met DJ JiXXX het collectief Murderhouse. Samen tourden ze in binnen en buitenland en langs de grootste popzalen als supportact voor popgroep MainStreet.
Een aantal singles onder het Murderhouse label volgden en in 2014 tekende hij een publishing deal. Onder de vleugels van Future Presidents en Universal Music Publishing schreef Nigel songs voor onder andere de film Smurfen 3, Nickelodeon en Disney.
In 2016 tekende Nigel Sean zijn eerste platencontract bij New Skool Records en Warner Music voor de release van de single 'Belle'. Al snel bereikte 'Belle' 500.000 streams op Spotify en verscheen in verschillende landen hoog in de viral charts.
Nigel's liefde voor hardstyle leidde hem eind 2017 naar DJ legende Mental Theo. Samen werkten ze aan verschillende tracks waarvan 'Koning van het Feest' de eerste Warner Music release is.

63,997

Monthly Listeners

553

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Nigel Sean now.

Listen to Nigel Sean in full in the Spotify app