This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Els Cremats

Popular

 1. 1.
  Chacarera del 55 - Sílvia Pérez Cruz
  2:420:30
 2. 2.
  La Taverna del Vell Mercant
  2:400:30
 3. 3.
  Tú Si Sabes Quererme
  3:300:30
 4. 4.
  Ull per ull
  3:190:30
 5. 5.
  Con Toda la Mar Detrás
  4:340:30
Banda formada el 1996 a l’entorn de la música popular del cant de taverna i de les havaneres, amb seu a Palafrugell i Calella de Palafrugell, que ha trencat molts tòpics sobre el tractament d’aquest gènere de per sí molt conservador.
Els Cremats es caracteritzen per la constant recerca de nous registres i la immersió en diferents músiques i gèneres, sobretot d’arrel popular.
Una formació amb un llarg i consolidat bagatge, considerats per molts els “enfants terribles” d’aquest gènere per la seva voluntat d’innovació i de fusió amb altres gèneres com la rumba, el son cubà, el pop, el reggae o la cumbia.
Són referents en els principals escenaris del món de l’havanera però amb tres ingredients bàsics: la qualitat musical i vocal, el dinamisme del seu espectacle i la sensació que no són una proposta més d’havaneres, sinó una proposta amb personalitat. Les seves actuacions provoquen sorpresa i entusiasme.
Són de les poques formacions d’aquest gènere que han accedit sota l’etiqueta worldmusic a escenaris, auditoris, sales de concerts i festivals propis d’altres gèneres musicals (pop, jazz, folk, etc). Ho han fet sobretot pels països catalans i al país basc, amb especial importància la seva participació al Jazzaldía de Donosti, però també arreu d’Europa, amb constants visites a França on hi solen fer diferents concerts cada any, i a destacar un concert a Moscou el març de 2010 i una gira a Cuba l’any 2008.
Han col·laborat amb diferents artistes com Sílvia Pérez Cruz .

465

Monthly Listeners

599

Followers

Where people listen

Albums

Discovered On

Related Artists

Listen to Els Cremats now.

Listen to Els Cremats in full in the Spotify app