This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Prinssi Jusuf

Popular

  1. 1.
    Hotelli - IKE, Pesso
    2:400:30
  2. 2.
    Mustempi Marja
    3:340:30
Prinssi Jusuf on arvostettu rap-artisti, joka julkaisi ensimmäisen singlensä, pilke silmäkulmassa tehdyn hyvän mielen biisin Ike)">Prinssille morsian (feat. Ike) vuonna 2014. Kappaleen video keräsi yli 500 000 katselukertaa YouTubessa ja sai myös hyvän vastaanoton radiossa. Ensimmäistä singleä seurasivat hienosti menestyneet biisit Uff Veli, Nauhat Auki, Vuoden Mamu ja Ne Näkee Meijät Kaukaa. Vuosina 2018 ja 2019 hän julkaisi kaksi EP:tä, NONPOP - EP ja Etelä vs. Itä EP), sekä singlet Mustempi Marja, Holleil (feat. Cavallini & Shrty) ja NAIKIT jalas.
TV:stä ja somesta tuttu Prinssi Jusuf aloitti uuden aluevaltauksen YouTubessa omalla musiikkisarjalla nimeltä KLITSU SHOW | YOUTUBE, jossa hän kasaa yhteen tunnettuja muusikoita, jotka tekevät yhdessä päivässä kappaleen. Yleisö pääsee vaikuttamaan biisien aiheisiin ja äänestää myös skaban voittajakappaleen.
KLITSU SHOW'n musiikkivideot kuvataan lyhyellä aikataululla ja videoista voi aistia hyvää biisileirifiilistä. Ensimmäisessä jaksossa olivat mukana Prinssi Jusufin lisäksi IKE, Pesso, MVA, Jayston, Musta Barbaari, Dauda Koroma, SANÉ ja Palmroth. Kuuntele kappaleet "KLITSU SHOW" soittolistalta ja katso musavideot YouTubesta!

10,191

Monthly Listeners

2,006

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Prinssi Jusuf now.

Listen to Prinssi Jusuf in full in the Spotify app