This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Nelli Matula

Popular

 1. 1.
  KATO (feat. Nelli Matula) - Lukas Leon,
  2:310:30
 2. 2.
  Tikkei
  3:050:30
 3. 3.
  Sukupuuttoon
  3:470:30
 4. 4.
  Koske
  3:010:30
 5. 5.
  Helposti särkyvää
  3:070:30
Nelli Matula on yksi Suomen valovoimaisimmista naisartisteista. Pop-tähti julkaisi elokuussa 2019 pitkään odotetun debyyttialbuminsa Jumalatar, joka nosti hänet täysin uudelle tasolle artistina.
Albumi ylitti platinarajan vain muutama kuukausi julkaisunsa jälkeen ja laajensi Nelli Matulan fanikuntaa merkittävästi. Nelli Matula nousi muun muassa Teoston ja IFPI:n teettämässä, vuoden 2019 lopulla julkaistussa tutkimuksessa tunnetuimmaksi tulokasartistiksi nuoren yleisön keskuudessa.
Lemmikki-jättihitin lisäksi Jumalatar-albumilta eniten huomiota ovat saaneet singlejulkaisut Helposti särkyvää ja Koske. Kummatkin kappaleet ovat ylittäneet kuunteluillaan kultarajan ja rikkoneet artistin henkilökohtaiset striimausennätykset Spotifyssa. Jumalatar-albumin julkaisun myötä Nelli Matula on onnistunut luomaan entistä vahvemman, muista kotimaisista naislaulajista erottuvan artistibrändin, jonka ytimen muodostavat naisellisuus, rohkeus ja itsevarmuus.
Nelli Matulan uusin single Sukupuuttoon julkaistiin helmikuun puolivälissä. Single on ensiaskel kohti pop-artistin tulevaa toista albumia.

199,781

Monthly Listeners

17,318

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Nelli Matula now.

Listen to Nelli Matula in full in the Spotify app