This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Nelis Leeman

Popular

 1. 1.
  Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben
  3:040:30
 2. 2.
  Kleine Vogel - Ferry de Lits
  3:000:30
 3. 3.
  Ik Heb Jou Niet Nodig Schat
  3:110:30
 4. 4.
  Ik Was Nooit Bezig Met Het Woordje Liefde
  2:390:30
 5. 5.
  Jij Was M'n Beste Vriend
  3:070:30
Op de jonge leeftijd van 16 jaar ben ik als DJ begonnen met draaien in verschillende kroegen. Met veel plezier stond ik met mijn eigen drive-in show op allerlei feesten en partijen.
In 2012 heb ik mijn werkterrein verder uitgebreid buiten de draaitafel. Het nummer 'Schudden' met Arjon Oostrom is door het Hollandse Hit Forum uitgeroepen tot zomer kanjer van 2012. Het jaar daarna kwam de single ‘Boem, Boem, Boem’ uit in samenwerking met Marco Kanters. Daarna volgde al snel een Remix van het nummer 'Er is niemand zoals jij' met Wesley Klein.
Op mijn 10-jarig jubileum als DJ verraste ik mijn familie, vrienden en fans met mijn eerste solo single 'Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben'. Dat heeft m'n leven totaal veranderd; ik kreeg daarmee behoorlijke aandacht van het Nederlandse publiek en zette me als artiest op de kaart.
In 2016 nam ik de Party Award Populairste Opkomende Artiest in ontvangst. Wat er toen gebeurde, had ik nooit durven dromen, alles ging in een sneltreinvaart. Waar ik ook kom word de voor mij 'evergreen' luidkeels meegezongen.
Al snel volgde er nieuwe singles om het optreden verder te kunnen vormen zoals 'Ik Hou Van Jou' 'Ik Heb Jou Niet Nodig Schat' en 'Ik Kom Niet Meer Thuis Vannacht', hierbij komt mijn passie voor muziek snel en goed van pas.
Mei 2018 is het tijd voor mijn debuut album met oa. 'Leugenaar', covers en eigen liedjes die gemaakt zijn door Manfred Jongenelis en Frank Verkooijen. Graag zie ik je weer tijdens m'n optredens in het land.
Liefs Nelis

74,789

Monthly Listeners

5,522

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Nelis Leeman now.

Listen to Nelis Leeman in full in the Spotify app