This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Èxta6

Èxta6

728 Monthly Listeners

Exclusive Spotify playlists

Listen to Èxta6 and other great artists on unique Spotify playlists.

About this artist

Posted By Èxta6

Èxta6 és una banda de rock formada a Viladecavalls que des del primer dia ha prioritzat rescatar el rock fet en català, sense perdre de vista les seves influències musicals com The Rolling Stones, Tom Petty, Bruce Springsteen i Andrés Calamaro.

El grup es crea el 2014, any en el que guanyen el Festival Connecta –com a millor banda emergent del Vallès- i toquen al festival música jove de l’Acampada Jove a Montblanc. No és però fins el 2015 que el grup arriba al seu millor moment musical i comença a tocar a escenaris importants, compartint cartell amb els grans grups del panorama musical català.

Aquest 2017 la banda grava el seu primer disc "Viure Ràpid" de la mà del productor Marc Martín, amb la masterització realitzada a Miami per Antonio Baglio i editat sota la companyia RGB Suports, en el qual podem veure la evolució i filosofia que porta el grup per bandera, el rock and roll.

Tot això ho transporten al directe d’una manera explosiva, festiva i plena de bones vibracions, que no deixarà indiferent al públic.

Són Èxta6, Són Rock!

Where people listen

 • 1.
  Barcelona, ES
  280 Listeners
 • 2.
  Madrid, ES
  49 Listeners
 • 3.
  Lleida, ES
  19 Listeners
 • 4.
  Girona, ES
  16 Listeners
 • 5.
  Terrassa, ES
  16 Listeners
 • 6.
  Manresa, ES
  14 Listeners

Albums