This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Danny Diego

Popular

 1. 1.
  Lang Leve de Liefde
  3:110:30
 2. 2.
  Diep Van Binnen
  2:560:30
 3. 3.
  Ze steelt de show
  3:270:30
 4. 4.
  Oyalela
  3:350:30
 5. 5.
  Zo komen dromen uit
  3:280:30
Hij is gewoon een nuchtere Hollandse jongen met een warm hart voor muziek en fans. Dat hij geen conservatorium achter de rug heeft is overigens niet te horen, naast covers schrijft hij ook met succes zijn eigen nummers.
Als horecatijger weet hij als geen ander in te spelen op het publiek, zijn ervaring in combinatie met een positief karakter zorgt ervoor dat Danny Diëgo garant staat voor een feest waar iedereen van zal genieten!
Danny is een “feel good” zanger, hij doet niets liever dan het publiek vermaken. Dat is te horen aan zijn repertoire, waar vooral de Nederlandse meezingers van de laatste decennia voorop staan. Dat betekent niet dat je Danny Diëgo zomaar in een hokje kunt plaatsen. Hij zingt nu vooral zijn eigen producties en de Nederlandstalige hits, maar naast popmuziek vindt hij Rock & Roll en jazz ook fantastisch om te zingen. Met zijn warme stem en enthousiaste podiumpresentatie weet hij de grootste ijspegel nog te laten smelten.
ARTIEST ZONDER PODIUMVREES
De carrière van Danny Diëgo begon eigenlijk al op de basisschool, toen verraste hij zijn klasgenoten en leraren al met zijn muzikale talent. In de leeftijd van 9 tot 11 zong hij ook in een kinderkoor, en toen viel het een tijdje stil. Danny begon een lange en succesvolle carrière in de horeca, ook als model en acteur is hij een veelgevraagd persoon. Toch bleef het podium aan hem trekken. Na een optreden tijdens het Tros muziekfeest wist hij dat zingen zijn grote passie was.

569

Monthly Listeners

2,235

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Danny Diego now.

Listen to Danny Diego in full in the Spotify app