This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Bouke

Popular

 1. 1.
  Als een droom
  3:140:30
 2. 2.
  If you need me
  3:410:30
 3. 3.
  Al love worth waiting for
  3:210:30
 4. 4.
  in 1 seconde
  3:550:30
 5. 5.
  I cry
  3:540:30
Biografie
Bouke Scholten groeide op in een muzikale familie en al snel werd ontdekt dat hij over een gouden stem beschikte. Reeds op 18-jarige leeftijd begon Bouke met optreden en ontdekte ook het publiek de krachtige, loepzuivere stem die hij bezit. Hierdoor rees zijn ster snel en werd hij veelgevraagd artiest. Bouke was te gast in een tweetal talentenshows op TV en zo maakte ook de rest van Nederland kennis met Bouke. Met zijn gouden stem won hij in 2009 moeiteloos de RTL4 televisieshow en eind 2014 was hij ook de absolute nummer één in de SBS6 TV show “The Winner Takes It All”.
Naast deze succesvolle overwinningen trok Bouke met zijn eigen live band, vaak ook aangevuld met zijn eigen orkest, de theaters in. Met zijn theatershows weet Bouke keer op keer het publiek in extase te brengen. Bezoekers die de show van Bouke reeds zagen zijn unaniem … WE WANT MORE!
Na een aantal singles te hebben uitgebracht zoals "Dreamgirl "en "For Always " was het in 2017 tijd voor een compleet nieuw album. Met de titel "This is Me "geeft Bouke Scholten aan dat dit de richting is die hij graag wil. Engelstallige songs , merendeels zelf geschreven , in een "rock & soul " stijl. Van het album zijn de hitsingles verschenen "Come a little bit closer " , "Julie " en "Turn back Time "
Na het exclusieve album Bouke at Sun (CD & Vinyl) is het in 2019 weer tijd voor Nederlandstalig. 1 Seconde heet de zomerse single en in 2020 opgevolgd door Als een Droom, kijk ook op www.bouke.nu .

32,625

Monthly Listeners

6,371

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Bouke now.

Listen to Bouke in full in the Spotify app