This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Duo Toe Maar

Popular

 1. 1.
  Waar is Anton? - Feestduo Toe Maar
  2:220:30
 2. 2.
  Heb ik jou op Tinder gezien? - Feestduo Toe Maar
  3:110:30
 3. 3.
  Gypsy lady in de zomerzon - Toe MaarPaulus Schäfer
  3:270:30
Duo Toe Maar laat de zon schijnen op je feest
Patrick en Joanne nemen je mee op een muzikale reis over de wereld In 30 minuten. Uw gasten krijgen een spetterende opzwepende live show te zien, door het brede repertoire is de show geschikt voor jong en oud. Met eigen nummers zoals de carnavalshit “Heb ik jou op Tinder gezien?” maar ook een mix van nummers zoals: Mexico, Danza Kaduro, Sweet Caroline, Zakka Zakka, Trompetten echo, Sex met die kale en vele anderen !!
Wat wil je publiek? Duo Toe Maar weet het!
De muzikale reis gaat van Zuid Amerika, Duitsland tot aan Nederland. Het repertoire dat tijdens de live show voorbij komt varieert van een Samba, Duitse Schlagers tot aan Nederlandstalige pop. De interactie met het publiek is dan ook constante factor van Duo Toe Maar. Stil staan is echt niet mogelijk en zeker niet als er o.a. strandballen het publiek in gegooid worden!
Brabants Familieduo
Duo Toe Maar is een Brabants familieduo, bestaande uit vader Patrick en dochter Joanne. Joanne treed hiermee in de voetsporen van haar vader Patrick. Als toetsenist/zanger heeft Patrick inmiddels zijn sporen in de muziekwereld zeker verdiend.

349

Monthly Listeners

13

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Duo Toe Maar now.

Listen to Duo Toe Maar in full in the Spotify app