This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Janove

Popular

 1. 1.
  Bak En Sky Heim
  4:340:30
 2. 2.
  Opp Av Ruiner - solo version
  4:020:30
 3. 3.
  En Større Dag
  6:060:30
 4. 4.
  Verdens Lengste Farvel
  7:300:30
 5. 5.
  Verden Går Til Helvete, Tralala
  4:040:30
I februar 2017 slapp Janove sitt første norskspråklige soloalbum ”Artisten & Marlene”, og solgte ut påfølgende releaseturné i rekordfart.
Med låter som ”Verden Går Til Helvete, Tralala”, ”Me Vokser Aldri Opp”, ”Regnbuen Treffer Oss Ikkje Lenger” og ”Marlene” med seg i bagasjen, var Janove den artisten som spilte flest festivaler i Norge sommeren 2017.
Ny musikk og svette liveshow ga mersmak og allerede i januar 2018 ble et nytt album født -Hengtmann.
- Opplevelsen skal være hakket mørkere og strammere enn på første platen, forteller Janove. Jeg står fortsatt med en fot i rocken og den andre i teatret. Det er den hybriden jeg ønsker å perfeksjonere.
“Hengtmann”, ble sluppet på Petroleum Records fredag 19. januar 2018. Gjennom albumets åtte låter viser den gamle Kaizers Orchestra sjefen nok en gang sin fulle bredde som komponist. Høsten 2018 kom Janove med en rykende fersk EP med det underfundige navnet «Spindelvevriff» I oktober 18 dro han på en omfattende Norgesturné med samme navn. Her viste han en ny side som artist da han selv spilte piano, orgler eller gitarer og fremførte sine beste låter fra solokarrieren slik de ble født og komponert, nedstrippet og akustisk i sin reneste form.Releasturnéen ble raskt utsolgt og den personlige, neddempete og teatralske versjonen av Janove sin musikk fikk strålende kritikker i media. Etterspørselen fra arrangører har gjort at det allerede har satt sammen en ekstraturné til høsten 2019.

47,491

Monthly Listeners

8,006

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Janove now.

Listen to Janove in full in the Spotify app