This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Janove

Popular

 1. 1.
  Verden Går Til Helvete, Tralala
  4:040:30
 2. 2.
  Marlene
  4:220:30
 3. 3.
  Engel
  4:340:30
 4. 4.
  Hengtmann
  3:370:30
 5. 5.
  Mine Siste Berømte Ord
  5:590:30
I februar 2017 slapp Janove sitt første norskspråklige soloalbum ”Artisten & Marlene”, og solgte ut påfølgende releaseturné i rekordfart.
Med låter som ”Verden Går Til Helvete, Tralala”, ”Me Vokser Aldri Opp”, ”Regnbuen Treffer Oss Ikkje Lenger” og ”Marlene” med seg i bagasjen, var Janove den artisten som spilte flest festivaler i Norge sommeren 2017.
Ny musikk og svette liveshow ga mersmak og allerede i januar 2018 ble et nytt album født -Hengtmann.
- Det var skikkelig fett å spille konserter igjen i 2017. Derfor er det en glede å kunne gi ut mitt andre soloalbum allerede nå slik at årets konserter får et større repertoar og kan bli enda fetere, sier Janove. Albumet er i stor grad spilt inn live. Sammen med bandet har jeg funnet en sving med identitet og et sound med særpreg. Opplevelsen skal være hakket mørkere og strammere enn på første platen, forteller Janove. Jeg står fortsatt med en fot i rocken og den andre i teatret. Det er den hybriden jeg ønsker å perfeksjonere.
“Hengtmann”, ble sluppet på Petroleum Records fredag 19. januar 2018. Gjennom albumets åtte låter viser den gamle Kaizers Orchestra sjefen nok en gang sin fulle bredde som komponist. Med alt fra den storslåtte balladen “Våpen” med Ane Brun, til den Beastie Boys inspirerte “Drittsekk” med OnklP, er platen er fullengder for de fleste sinnstemninger.<br><br>Janove har med seg det samme stjernelaget som sist; Børge Fjordheim, trommer, Micke Lohse, tangenter, Gulleiv Wee, bass og Mattias Hellberg, gitar.
<br>

25,328

Monthly Listeners

5,027

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Janove now.

Listen to Janove in full in the Spotify app