This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Oscar Zia

Popular

 1. 1.
  Kyss mig i slo-mo (feat. Leslie Tay) - Leslie Tay
  3:040:30
 2. 2.
  Human
  3:040:30
 3. 3.
  Det Går Aldrig
  2:570:30
 4. 4.
  Vem tar hand om dig (feat. Lamix) - Lamix
  3:260:30
 5. 5.
  Yes We Can
  3:030:30
”Vem Tar Hand Om Dig” feat. Lamix är skriven av Oscar och Professor P samt producerad av Pontus Persson.
Den följer upp hans aktuella singel ”Kyss Mig i Slo-Mo” feat. Leslie Tay som har spelats flitigt på radio sedan releasen 6 april.
”’Vem Tar Hand Om Dig’ blev en låt som ett avslut. En relation avslutas mellan två personer men sen är nästa steg att försöka få slut på känslorna inom sig. Sluta bry sig om vart personen är, sluta försöka infinna sig på samma platser för att den ska se en, sluta tänka, fundera, vrida och vända på saker och hitta små anledningar till varför han egentligen valde att dumpa en. Det var väldigt skönt att skriva den. Hoppas han lyssnar och ser hur jävla bra jag mår.” – Oscar.
”Vem Tar Hand Om Dig” är den tredje låten som Oscar släpper på svenska och är fortsättningen på vad som så småningom kommer mynna ut i ett album. De nya, svenska texterna och det nya soundet har växt fram i studion under 2017 tillsammans med en rad låtskrivare. Han har skrivit låtar med bland andra Linnea Henriksson, Annika Norlin, Julia Adams, Miss Li, Ji Nilsson och duon MADFUN (Madelene Eliasson och Fanny Hultman).

107,083

Monthly Listeners

16,510

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Oscar Zia now.

Listen to Oscar Zia in full in the Spotify app