This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Markku Touronen

Popular

 1. 1.
  Lähelläsi
  3:440:30
 2. 2.
  Taivaisiin - Divari,
  4:020:30
 3. 3.
  Kiireettömään Aamuun
  3:510:30
 4. 4.
  Hyvät Elää
  3:270:30
 5. 5.
  Kirje - Divari,
  5:180:30
Markku Touronen on rehti laulumies, jonka elämänmakuisissa tulkinnoissa soi sydän mukana! Tourosen laulajan tie alkoi 90-luvulla ahkerasti keikkaillen suomirock-bändien Mustan Albiinon ja myöhemmin Meteorin solistina, ja jatkui 2000 luvulla DIVARi -yhtyeessä, niinikään suomipopin parissa.
Nyttemmin musiikkityyli on jalostunut suomirockista rautalankasävyiseen iskelmään, mutta edelleen mennään rock-asenteella. Touronen keikkaili 11 vuotta Beat66 -yhtyeen kanssa ja pari vuotta nimellä Markku Touronen Band. Keikkoja tehdään myös akustisena duona, mm. Simple Men duon toisena osapuolena.
Lisätään sitten nimen perään duo/trio tai band, niin vuosien varrella Touronen on levittänyt suomipopin ja rautalankaiskelmän ilosanomaa lukuisissa erilaisissa juhlissa, tapahtumissa, soittoruokaloissa… Hän on esiintynyt siellä, missä rehtiä laulajaa on tarvittu. Hommia on tehty ja tehdään isolla sydämellä!
Markku Touronen ilmoittautuu osaksi suurten suomalaisten sinivalkoisten miesäänien jatkumoa.
Markun laulut ja tulkinta edustavat kaihoa ja kaipuuta ikuiseen kesään ja rakkauteen. Aikakauteen joka ei ole 60-lukua…ei 70-lukua…se on jokin tuntematon nostalginen aika joka on meidän kollektiivisessa tajunnassamme…. se on maailma ja aikakausi joka on kaikkien vuosikymmenien välissä… se on se iskelmien ja unelmien satumaa.
Facebook @mtouronen

4,306

Monthly Listeners

91

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Markku Touronen now.

Listen to Markku Touronen in full in the Spotify app