This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Larsiveli

Popular

 1. 1.
  Oisann
  2:220:30
 2. 2.
  Baby - Vin og Rap
  2:440:30
 3. 3.
  Cash kommer inn - Vin og Rap, ZadeKing
  2:400:30
 4. 4.
  4:140:30
 5. 5.
  Brenner Ned Alt - Sushi x Kobe
  4:010:30
Han har vært «din favorittrappers favorittrapper» en stund, men i 2018 fikk et større publikum øynene opp for Larsiveli med låten «Baby», som lå på A-listen til NRK P3 fra april til august.
Larsiveli (26) begynte å bygge sin trofaste fanskare allerede i 2010, med duoen Greenlight sammen med Jesse Green, som fortalte ufiltrert om en småbyoppvekst på siden av samfunnet. Horten-kollektivet som gikk under navnet Skogslosjen inkluderte også broren Makko Makeba, og deres samarbeidsprosjekt, EP-en Brødrene Gjeddehjerte inneholdt «...troverdig mørke skildringer av skygge- siden av småkriminell norsk småbyvirkelighet», i følge Klassekampen.
Larsiveli har en egen evne til å formidle sterke følelser, i kombinasjon med unike ferdigheter og musikalitet. Han er «...en av de mest fleksible rapperne i landet, med en evig omskiftelig rapflow» (Klassekampen), «stahet og sult, blandet med ydmykhet og koketteri» (Natt & Dag), med et «sjeldent stjernepotensiale» (Dagbladet).
Horten-rapperen er også en overbevisende live-artist, og han har gjort uforglemmelige konserter som Havna 0150 høsten 2018, John Dee som soloartist sist november, og Rockefeller med broren Makko Makeba i 2017.
Larsiveli har brukt det siste året i studio for å ferdigstille den kommende EP-en Tvilling, og har samtidig sluppet flere smakebiter derfra, som «Dykker dypt» og «Mamma Mia».

44,849

Monthly Listeners

2,277

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Larsiveli now.

Listen to Larsiveli in full in the Spotify app