This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Party Kryner

Popular

 1. 1.
  Geronimo (Apres-ski Mix) - DJ Leopold
  3:360:30
 2. 2.
  wenn ich traum in der nacht
  4:350:30
 3. 3.
  Summer of 69
  3:160:30
 4. 4.
  Live Your Dream (Radio) - DJ Kicken ,
  3:440:30
 5. 5.
  Alle hendjes gaon noe de loch in
  2:560:30
Een unieke combinatie tussen de atletische kunsten op de Steirische Harmonika en klassiek geschoolde zangstem.
Topsport met een keur aan bekende meezingers en eigen hits in “oberkrainer saus”. Pas 2 jaar geleden startte accordeonist Kevin van den Eijnden en zanger Ronald Pijls het duo Party Kryner.
Party Kryner is misschien wel de snelst groeiende act van het moment, niet alleen qua naamsbekendheid en boekingen, maar ook qua professionaliteit.
Het seizoen van Party Kryner loopt het hele jaar door en blijft niet binnen de Limburgse grenzen, door heel Nederland, België en Duitsland zet het duo de tent wekelijks op z’n kop!. Wilt u op uw oktoberfeest, heren- en dameszittingen, carnavals evenementen, bedrijfsfeesten, schuttersfeest, Schlagerfeesten, familiefeesten iets heel nieuws op het podium? Een act die afwijkt van alle andere?
Met moderne Trachten Stijl en accordeon, maar ook met strakke looks en vette drums, de grootste hits van de afgelopen jaren en die van nu overgoten met onvervalste Oberkrainer Sauce.
Jarenlange podiumervaring in binnen- en buitenland, een klassiek geschoolde zangstem en een bekroonde accordeonist staan garant voor een professionele show, kortom iedere feestelijke gelegenheid verdient “Party Kryner”

1,044

Monthly Listeners

69

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Party Kryner now.

Listen to Party Kryner in full in the Spotify app