This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Frimout

Popular

 1. 1.
  Ninett
  2:550:30
 2. 2.
  Sterren Zien
  4:370:30
 3. 3.
  Toffer Dan Tof
  3:010:30
 4. 4.
  Copacabana
  2:570:30
 5. 5.
  Figurant
  3:290:30
In 2012 begint de Nederlandstalige band Frimout aan hun missie: met eigen Nederlandstalige popmuziek de Vlaamse muziekwereld veroveren.
Hun swingende popsongs en bloedmooie persoonlijke ballades worden warm onthaald door Radio 2 .Tijdens de energieke optredens van de 6-koppige band wordt eigen werk afgewisseld met een fijne selectie van superbekende Nederlandstalige covers. Frontzanger Stef Willems en zangeres Elien vormen een uitstekend duo die weten hoe ze een publiek moeten entertainen!
16 zelfgeschreven songs van Frimout schoppen het al tot in de playlist van Radio2, de grootste radiozender van Vlaanderen. De liefdessong ‘Ninett’ uit 2014 is intussen uitgegroeid tot een instant klassieker. Maar ook de singles ‘Sterren Zien’ en ‘Toffer dan tof ‘ worden grijsgedraaid. In de zomer van 2019 kampeert zomersingle ‘Copacabana’ wekenlang in de top van de Vlaamse Top 50. Topproducer Steve Willaert (oa Natalia en Will Tura) zet in de studio volop zijn schouders mee onder de band.
Frimout is daarnaast vooral een uitstekende 6-koppige liveband die het publiek keer op keer op sleeptouw neemt. Meer dan 150 stomende optredens in de voorbije 8 jaar in alle uithoeken van Vlaanderen en Nederland bezorgen de band een live-reputatie om ‘u’ tegen te zeggen.
Frimout weet met zijn unieke mix van herkenbare eigen popnummers en perfect uitgekiende covers hun publiek een geweldige avond te bezorgen. Zanger Stef Willems vindt pas rust als de ambiance op én voor het podium zijn kookpunt bereikt.

875

Monthly Listeners

176

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Frimout now.

Listen to Frimout in full in the Spotify app