This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Rene Karst

Popular

 1. 1.
  Atje Voor De Sfeer
  3:180:30
 2. 2.
  Atje Voor De Sfeer - Hardstyle Remix - Altijd Larstig & Rob Gasd'rop, Poar Neem'n
  2:510:30
 3. 3.
  Liever Te Dik In De Kist - Stef Ekkel
  3:550:30
 4. 4.
  Annemarie
  3:080:30
 5. 5.
  Atje Voor De Sfeer - DJ Maurice Remix - DJ Maurice
  2:450:30
Al op tienjarige leeftijd schrijft de sympathieke René Karst zijn eerste liedje. Hij treedt jarenlang op met zijn moeder onder de naam Duo Karst.
Samen brengen ze 25 albums uit waarvan er eentje zelfs de gouden status bereikt.
In 2007 ontstaat het liedje ‘Supergave Tijd’. Een hit is geboren. René krijgt er zelfs landelijke bekendheid mee. De gekte breekt echter pas écht los als René in 2016 samen met zijn goede vriend Stef Ekkel de megahit ‘Liever Te Dik In De Kist’ schrijft. Deze ultieme feesthit, inmiddels goed voor meer dan 12 miljoen views op YouTube, wordt de hit van het jaar en Stef en René zien iedere feesttent van binnen en buiten.
Eind 2018 slaat René een nieuwe weg in en tekent een contract bij platenmaatschappij Dino Music. Met een nieuw team brengt hij singles als ‘Skol Cheers Proost’ en dé hit van 2019, ‘Atje Voor De Sfeer’ uit. Ook op tv valt René op. Al twee seizoenen lang is hij iedere vrijdag te zien als jurylid van het populaire ‘All Together Now’, gepresenteerd door Chantal Janzen. Op Radio 538 is René iedere maandagochtend te horen met zijn muzikale afsluiting van het weekend in ‘De 538 Ochtendshow met Frank’.
In 2020 wordt René voor zijn album ‘Atje Voor De Sfeer En Andere Sfeermakers’ genomineerd voor een Edison. Daarnaast brengt René samen met de band Bökkers de single ‘Bos Hout Voor De Deur’ uit, naar aanleiding van een gastoptreden bij de band in Paradiso Amsterdam. In maart volgt een nieuwe solo single: ‘Annemarie’.

358,883

Monthly Listeners

7,552

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Rene Karst now.

Listen to Rene Karst in full in the Spotify app