This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Rene Karst

Popular

 1. 1.
  Liever Te Dik In De Kist - Stef Ekkel,
  3:580:30
 2. 2.
  We Zijn Nog Beter Als We Dronken Zijn - Stef Ekkel,
  3:110:30
 3. 3.
  Atje Voor De Sfeer
  3:180:30
 4. 4.
  Laat Ze Maar Zien - Hardstyle Remix
  3:580:30
 5. 5.
  Laat Ze Maar Zien
  3:150:30
Al op tienjarige leeftijd schrijft de sympathieke René Karst zijn eerste liedje. Hij treedt jarenlang op met zijn moeder onder de naam Duo Karst, waarmee ze maar liefst 25 albums uitbrengen.
Na 30 jaar gaat René solo verder en worden de theaterzalen ingeruild voor feestcafé’s en mega piratenparty’s. Diverse albums en succesvolle singles als ‘Supergave Tijd,’ ‘Ik Wil Zo Graag Weer Twintig Zijn’, ‘Op De Tafel Dansen’, ‘Helemaal Niets en ‘Hollanders’ volgen. De gekte breekt echter pas écht los als René samen met zijn goede vriend Stef Ekkel de megahit ‘Liever Te Dik In De Kist’ schrijft. Deze ultieme feesthit, inmiddels goed voor dan 10 miljoen views op YouTube, wordt de hit van het jaar en Stef en René zien iedere feesttent van binnen en buiten. Een tweede (duet)single, ‘We Zijn Nog Beter Als We Dronken Zijn’, volgt en bereikt eveneens de hoogste regionen van de hitlijsten.
Eind 2018 slaat René een nieuwe weg in en tekent een contract bij platenmaatschappij Dino. Met een nieuw team brengt hij singles als ‘Laat Ze Maar Zien’ en ‘Atje Voor De Sfeer’ uit. Zijn optredens worden ondertussen steeds populairder. Als geen ander weet ‘de man met de groene bril’ zijn repertoire namelijk aan te passen aan zijn publiek.
Liedjes met een hoog meezinggehalte. Cabareteske teksten die een breed publiek aanspreken. Voeg er een akoestische gitaar aan toe en je hebt een combinatie om je vingers bij af te likken!

161,417

Monthly Listeners

1,026

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Rene Karst now.

Listen to Rene Karst in full in the Spotify app