This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Eva Weel Skram

Popular

 1. 1.
  Om du vil
  3:460:30
 2. 2.
  Kom igjen
  3:120:30
 3. 3.
  Falle til ro (From the Original Netflix Series "Home For Christmas")
  4:260:30
 4. 4.
  4:100:30
 5. 5.
  Tom snart ti
  4:230:30
De seneste årene har Eva Weel Skram virkelig etablert seg som en av landets aller mest folkekjære artister.
Helt siden Eva begynte å synge på morsmålet etter deltakelsen i Hver gang vi møtes, har hun turnert landet på kryss og tvers, og spilt på de aller fleste kulturhus og klubb- og festivalscener. En av hennes aller første låter med norsk tekst var Selmas sang (fra Snøfall); temalåten til NRKs populære julekalender Snøfall. Ifjor fikk Selmas sang følge av nye julesangen Falle til ro, som Eva skrev til Netflix adventsserien Hjem til jul.
I 2018 kom albumet Finne heim, hennes første plate med norske tekster, med bl.a. singlene Berre la meg vær, Hold meg, Om du vil og Finaste. Albumet fikk strålende mottagelse og strømmet til gull.
Eva har hatt stor suksess med sine tolkninger av og samarbeid med andre artister som Oscar Danielsson, Ole Paus og Henning Kvitnes. I tillegg har hun sluppet låten Tru (feat. Odd Nordstoga), og bidratt på Einsam i lag med Daniel Kvammen. Nylig slapp Eva sin egen versjon av Halvdan Sivertsens Tom snart ti, spilt inn med KORK i Oslo Spektrum på Sivertsens store 70-års jubileumskonsert. Fra midten av november 2020 legger Eva Weel Skram ut på sin første juleturné.
Eva Weel Skram var først kjent som vokalist og låtskriver i popduoen Eva & The Heartmaker sammen med låtskriver og gitarist Thomas Stenersen. Duoen var i mange år en av landets mest suksessrike popgrupper, med fire studioalbum og kjente låter som Gone In A Flash, Signals og Joanna

231,690

Monthly Listeners

16,558

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Eva Weel Skram now.

Listen to Eva Weel Skram in full in the Spotify app