This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Claudy

Popular

 1. 1.
  Het Is Onderweg
  3:010:30
 2. 2.
  Je Staat Nooit Alleen
  3:170:30
 3. 3.
  Elke Keer Weer
  3:070:30
 4. 4.
  Ouder
  3:200:30
 5. 5.
  Geschenk
  2:340:30
Claudy is een singer-songwriter in hart en nieren, afkomstig uit Tilburg. Ze heeft altijd een passie voor muziek gehad en schrijft persoonlijke luisterliedjes.
Ze schrijft Nederlandstalige teksten die recht uit haar hart komen. Dit is zeer kenmerkend in combinatie met haar Brabants accent.
Slechts gewapend met een akoestische gitaar en haar warme stemgeluid brengt ze haar liedjes solo ten gehore.
Als aanstormend talent heeft Claudy begin 2019, op radio 2 auditie gedaan voor het liedje ‘Hier En Nu’ van Nick en Simon en heeft ze een bijdrage mogen leveren aan dit mooie resultaat. Daarbij stond Claudy eind december 2019 in de voorstelling ‘We Lusse Ze Gruun’ in de concertzaal van Theaters Tilburg met o.a. Nol Havens. Ook op het Bevrijdingsfestival in Den Bosch, Elastiek Muziek en de regionale finale van Popsport, dat zij immers won, was zij te bewonderen. Bovendien heeft ze historie geschreven door als eerste in Nederland in een machinekamer te spelen (Sleepboot Elko aan de Piushaven in Tilburg). Tot slot is Claudy jurylid bij de kunstbende Noord-Brabant 2020.
Claudy heeft in 2012-2013 de vooropleiding van de Rockacademie afgerond. Verder volgde ze workshops bij onder andere Stephanie Struijk (Stevie Ann) en Tim Akkerman (ex zanger Di-rect).
Tenslotte heeft Claudy als ongekend talent op radio Veronica mogen spelen, in het radioprogramma ‘Muziek & zo’ van Eefke Boelhouwers op Omroep Brabant en op KRO NCRV radio.
 

21

Monthly Listeners

16

Followers

Where people listen

Singles

Listen to Claudy now.

Listen to Claudy in full in the Spotify app