This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Juneville

Popular

 1. 1.
  Love Me If You Can
  4:480:30
 2. 2.
  Going Home
  3:140:30
 3. 3.
  Take a Ride
  5:510:30
 4. 4.
  Daddy
  5:230:30
 5. 5.
  What's so Funny
  3:480:30
Pas op late leeftijd werd Pieter Nabbe gegrepen door het maken van muziek. In het najaar van 2014 bracht hij in eigen beheer de EP 'Take a Ride' uit die in kleine kring veel lof oogstte en de aandacht opeiste van het Arnhemse label Kroese Records.
Om meer van zijn nummers op te nemen ging hij begin 2015 met nieuw materiaal en een speciaal daarvoor geformeerde band aan de slag om zijn eerste volwaardige album te verwezenlijken. Een jaar later was het zover.
Het tijdloze In the Garden is een gedistingeerde plaat waarop de band zich met bloedmooie melodieën en raffinement op de millimeter schatplichtig toont aan Nick Lowe, Bryan Ferry, Richard Hawley en Nick Cave.
Chris van Oostrom - LUST FOR LIFE:
”De nederpop heeft er weer een droomdebuut bij. Als zanger weet Pieter Nabbe met zijn lichte rasp en foutloze frasering ieder welgekozen woord het juiste gewicht te verlenen, als componist schrijft hij songs met een bodemloze melancholie en ingehouden stootkracht [...] In The Garden telt geen enkel zwak nummer [...] Vergeet idiote kwalificaties als 'on-Nederlands goed', hier zou overal de rode loper voor uitgelegd moeten worden".
Momenteel werkt Juneville aan een nieuw album dat begin 2019 uit moet komen.
De band bestaat naast zanger Pieter Nabbe, uit bassist Gert-Jan Brust, drummer Thomas Calis, gitarist Bart Spierings, gitarist Pieter Klaassen en toetsenist Thomas Dessing.

62

Monthly Listeners

68

Followers

Where people listen

Albums

Discovered On

Related Artists

Listen to Juneville now.

Listen to Juneville in full in the Spotify app