Oslo Fagottkor

Popular

 1. 1.
  Norge i rødt, hvitt og blått - Live fra Sentrum Scene - Lars-Erik Larsson, Finn Bø, Bias Bernhoft, Arild Feldborg, Forsvarets Stabsmusikkorps, Even Kruse Skatrud
  3:380:30
 2. 2.
  Julen Är Här
  4:030:30
 3. 3.
  Vinter Og Sne
  3:020:30
 4. 4.
  Carol of the Bells
  3:160:30
 5. 5.
  Mitt Hjerte Alltid Vanker
  4:460:30
Om opprinnelsen strides de lærde, men Oslo fagottkor kan sies å ha blitt til i Oslo i 2004. Der kom noen venner sammen med et felles ønske fra et nachspiel.
De var menn som var glad i menn som var glad i menn som var glad i musikk og humor (altså hverandre). Og de ville synge. Mye! Det skulle vise seg at mange delte disse interessene, og snart var deres lille sanggruppe blitt til Norges lekreste homsekor. Barnet ble hetende Oslo fagottkor. Den første forestillingen ga de allerede på selveste 17. mai 2004 foran vår milde kronprins og hans noe strengere mor.
Fagottkoret er kjent for sin humoristiske tilnærming til alle stilarter og dyrker sjangeren musikk-komikk. Ingen sjanger skånes for fagottenes skråblikk. Korets kjepphest er likevel at musikalsk kvalitet alltid skal være fundamentet. Repertoaret er derfor meget variert. Alf Prøysen bryter gjerne håndbak med Cardi B og Barbra Streisand diskuterer hårprodukter med Edvard Grieg.

414

Monthly Listeners

624

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Listen to Oslo Fagottkor now.

Listen to Oslo Fagottkor in full in the Spotify app