This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Sander Kwarten

Popular

 1. 1.
  Geen Twijfel
  3:200:30
 2. 2.
  Voor Jou
  3:170:30
 3. 3.
  Ik Laat Je Nooit Meer Gaan
  3:110:30
 4. 4.
  Blijf Bij Mij Vannacht
  3:100:30
 5. 5.
  Blijf Bij Mij
  3:220:30
Sander Kwarten stond al op zeer jonge leeftijd op het podium te zingen. Zoals veel van zijn (jonge) collega’s deed deze goedlachse volkszanger ook aan diverse talentenjachten mee, waarvan hij menigeen won.
Uiteindelijk leidde dat tot de single ‘Leef Vandaag’ onder productie van Manfred Jongenelis.
In 2010 maakte Sander de overstap naar Goldfinger (Waylon van der Heijden) waar hij onder meer werkte aan de single ‘Hart van Steen’, met deze single scoorde hij zijn 1e chart notering in de Dutch Charts single top 100.
In 2015 wist de sympathieke volkszanger uit Breda een hit te scoren met Verliefd. De single werd door alle radiostations goed opgepakt en ook was hij te zien bij Muziekfeest op het Plein. Zijn debuut CD “Dromen”  verscheen in 2015, met daarop ook de gelijknamige single Dromen.
Dit album is geproduceerd door Waylon van der Heijden (bekend van o.a. Django Wagner, Ferry de Lits en Rene Schuurmans).
Dat oude liefde niet roest blijkt uit het feit dat Sander toch weer ging opnemen bij Manfred Jongenelis en daar de singles Geen Twijfel en Voor Jou opnam. 
Sander Kwarten gaat steevast voor kwaliteits produkties en oogst op deze manier steeds meer landelijke waardering bij zowel de media als publiek. 
Voor Jou is een remake van een uit 2009 stammend levenslied van Frans Bauer. Deze versie krijgt meer tempo en meer beat waardoor het toch weer dat frisse eigentijdse geluid krijgt dat we inmiddels kennen van deze Bredase zanger

39,038

Monthly Listeners

2,040

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Sander Kwarten now.

Listen to Sander Kwarten in full in the Spotify app