This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Parham

Popular

 1. 1.
  Tranquilo - Mwuana
  3:020:30
 2. 2.
  Facetime
  2:490:30
 3. 3.
  Allting med dig
  3:090:30
 4. 4.
  Håller mig vaken
  3:260:30
 5. 5.
  Eller hur
  3:290:30
Parham har ett framgångsrikt 2017 bakom sig med ny musik som blivit många av lyssnarnas nya favorit.
Inför en stor publik i augusti vid Götaplatsen i Göteborg, visade han att han är redo för nästa nivå med gäster som Petter, Rebecca & Fiona och Mwuana.
Debuten ”Pojk” ifrån 2014 hyllades och belönades bland annat med pris för Årets Hip Hop på Manifestgalan och Nöjesguidens Göteborgspris för Musik samt Årets Genombrott på Kingsize-galan.
Med andra skivan ”Hemma här” som kom 2016 utvecklade Parham sin musikaliska identitet och beskrevs som en av Sveriges bästa textförfattare och hyllades av Dagens Nyheter: ”Visar än en gång att han är svensk hiphops just nu kanske allra vassaste berättare.”, Gaffa; ”Det är ett konststycke att sätta ihop ett album så här fint.” Skivan grammisnominerades. Under P3 Guld framträdde Parham med låtarna ”Håller mig vaken” och ”Gården”.
Till skillnad från debuten som var en redovisning av Parhams liv fram tills dess, så var ”Hemma här” en nutidsskildring och om acceptans. Acceptans för vem man är, vart man kommer ifrån och ens goda och dåliga sidor.
2017 har varit ett år med många förändringar, på det musikaliska planet så fanns det i stort sett en färdig skiva klar innan sommaren men låtar omarbetades och när skivan kommer att släppas under 2018 återstår endast ett par få låtar från den ursprungliga. Mer färgstarka och återigen visa upp en ny sida av Parham som artist.

393,392

Monthly Listeners

4,637

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Parham now.

Listen to Parham in full in the Spotify app