This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Parham

Popular

 1. 1.
  Tranquilo - Mwuana
  3:020:30
 2. 2.
  3:270:30
 3. 3.
  Bad Boy
  3:250:30
 4. 4.
  Alla här
  3:210:30
 5. 5.
  Allting med dig
  3:090:30
Torsken handlar om att jag är ”torsk" på allt möjligt: droger, rus, kärlek, framgång, men den går också igenom saker jag har torskat och förlorat, som vänner och familjerelationer.
Soundet är färgstarkt och mest melodiöst av alla mina plattor. Jag leker lite mer med kontraster i denna. T.ex. att blanda glatt med seriösa
’Torsken’ är en fortsättning på mitt liv som reflekteras i min musik. Skillnaden är väl att jag är lite mer vågad i soundet. Det finns alltifrån ballader, dancehall, renodlad rap, till mer melodier och house. Men den röda tråden är fortfarande jag och mitt berättande där jag försökt att vara så utelämnande som möjligt utan att det ska skada någon annan person.
Med andra skivan ”Hemma här” som kom 2016 utvecklade Parham sin musikaliska identitet och beskrevs som en av Sveriges bästa textförfattare och hyllades av pressen, Dagens Nyheter skrev: ”Visar än en gång att han är svensk hiphops just nu kanske allra vassaste berättare.”, Gaffa; ”Det är ett konststycke att sätta ihop ett album så här fint.” Skivan grammisnominerades och under P3-Guld framträdde Parham med låtarna ”Håller mig vaken” och ”Gården”.
Jag växer som artist och människa hela tiden. Det blir att jag försöker bredda mig och hitta nya views på saker. Jag hängde i Stockholm lite mer och lärde känna lite mer folk i branchen. På samma sätt har jag träffat andra producenter och placerat mig själv i nya sounds och sammanhang. Jag fortsätter vara nyfiken på livet tror jag…

220,649

Monthly Listeners

6,009

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Parham now.

Listen to Parham in full in the Spotify app