This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Djämes Braun

Popular

 1. 1.
  Halleluja
  3:140:30
 2. 2.
  Gode Tider
  3:270:30
 3. 3.
  Geronimo
  3:180:30
 4. 4.
  Uden Forsvar
  2:520:30
 5. 5.
  Den Dejligste Morgen - Live
  3:150:30
“KarriereKanonen” blev kickstarteren i Djämes Braun karriereforløb, som vinder af konkurrencen med nummeret Duft Af Ba-cone.
Singlen blev efterfølgende et af årets største forårs- og sommerhits og opnåede en platincertificering.
2013 blev et hektisk Djämes Braun-år, med udgivelsen af opfølgnings EP’en ”Farlig Tiger”, som bl.a. indeholdt hit-singlen Kvinder Og Kanoner - feat. Barbara Moleko, som også opnåede en platincertificering.
Efterfølgende kom singlen Fugle, som efterhånden har vokset sig til et af de største dansksprogede hits i dette årti. Foruden næsten 13 millioner streams lå nummeret hele 5 måneder i Top-20 på iTunes og gik platin kun halvanden måned efter udgivelsesdatoen.
2015 var året hvor albummet Modgift kom på gaden - singlerne Inficeret og Lytter Ik' Til Dem lagde de danske radioer ned, og efter endnu en stor festival-sommer, blev efteråret brugt på at spille egen headliner-tour.
2016 bød på flere store radiosingler i form af numrene: Geronimo, Ild Til Blokken og Dem Vi Var.
Nu er Djämes Braun ude med ny musik for første gang i 2 år, nemlig singlen Halleluja.
På de 7 år Djämes Braun har eksisteret, er det blevet til over 30 millioner views på YouTube, over 60 millioner streams på Spotify, 1 år konstant i Top-10 på hitlisterne, samt deltagelse i TV2s “Toppen Af Poppen”. Alle Djämes Brauns singler fra debutalbummet har opnået guld eller platincertificeringer - Og senest er Geronimo, Lytter Ik' Til Dem og Dem Vi Var tilføjet til samlingen.

160,027

Monthly Listeners

42,526

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Djämes Braun now.

Listen to Djämes Braun in full in the Spotify app