Ole Evenrud

Popular

 1. 1.
  Jeg Er Bare Lykkelig Når Jeg Drikker
  3:430:30
 2. 2.
  Det Va'kke Min Skyld
  3:170:30
 3. 3.
  I Bygda Der Jeg Bor
  4:100:30
 4. 4.
  This Town Ain't Big Enough for the Both of Us
  3:330:30
 5. 5.
  Du Lever Bare En Gang
  3:110:30
Hei, jeg heter Ole Evenrud,som ung tok jeg navnet Ole i’Dole og ga ut en haug med sanger (Det va’kke min skyld», «Hvis jeg var Gud «, «Framtidsskrekk «,»Ayatollah «,»Ann-Helen» osv.
I ‘86 sluttet jeg å kalle meg Ole i’Dole, ga ut «Si meg hvor du skal hen» eller «Nature» som den het da, pga mitt samarbeid med Sweet ( min barndoms store helter) så da fikk det bli på Engelsk. Vel... dette ledet til at en engelsk produsent fikk interesse for greiene mine. Som igjen førte til «This town aint big enough» ( mitt mest solgte album). Og da ble plutselig Amerikanerne også interessert.... Dette førte til albumet «One size fits all» , mitt beste engelskspråklige album.... så skjedde ingenting 😀 flyttet hjem , dro til Sverige. Der jeg på denne tiden hadde suksess som låtskriver, så jeg fortsatte med det . Produsere og skrive for andre, der altså . Dét gikk faktisk så bra , så jeg ble hentet hjem til Norge igjen,av et plateselskap som ville at jeg skulle gjøre dette for dem også.
Vel, ting fløt på og flere av artistene solgte masse rundt omkring i Verden. Da mente en av musikkindustriens mektigste menn ( Clive Davis) at jeg burde starte for meg sjøl. Jeg tok det rådet og produserte for mange artister ( Ace of Base, A-ha, A-Teens...og det er bare på A 😀) Helt til jeg var så sliten at jeg måtte ta det rolig en stund. Så en dag kom lysten tilbake... og siden da har jeg skrevet , spilt inn og holdt konserter.
Takk for oppmerksomheten
Ole 😀

5,524

Monthly Listeners

797

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Listen to Ole Evenrud now.

Listen to Ole Evenrud in full in the Spotify app