This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Massi

Popular

 1. 1.
  Als Jij Maar Weet - Joël Domingos
  3:010:30
 2. 2.
  Geen Stress - Okwaro
  3:580:30
 3. 3.
  Ik Lach
  3:160:30
 4. 4.
  High
  2:310:30
 5. 5.
  Zon Verdwijnt
  3:400:30
Een klein, onbegrepen straatschoffie.. dat is hoe het allemaal begon voor rapper Massi (26). Van het pleintje naar de studio, van de studio naar het podium.
Al zoekend naar erkenning komt hij erachter dat het podium de enige plek is waar hij zich thuis voelt.
“Een hiphop-head in hart en ziel,” zou Massi zichzelf noemen. Toch begint zijn muzikale zoektocht in een andere hoek. Bands als Linkin Park, Nirvana en Korn wakkeren zijn liefde voor scheurende gitaren aan en deze invloeden zijn ook op een gewaagde manier in zijn muziek terug te horen.
In 2017 begint zijn festivalseizoen met twee bevrijdingsshows op 5 mei direct goed. Hij deed een aantal kleinere festivals aan en verzorgde in 013 samen met Zwart Licht de support op de releaseparty van Boef en de Gelogeerde Aap. Massi mocht zich in september opmaken voor zijn eerste landelijke tour: hij behoorde tot de geselecteerde hiphop acts voor de Popronde 2017. Tijdens de Popronde laat Massi keer op keer zien dat hij thuishoort op het podium. Van aansteker momentjes tot moshpits, elk café, restaurant of elektronicazaak moet eraan geloven.
Tijdens de Popronde brengt hij in oktober zijn nieuwe single ‘Ik Lach’ met video uit. Release-season is geopend, want een maand later brengt hij ook de video van zijn aanstekelijke tweede single ‘Geen Stress’ (featuring Okwaro) uit. Bovendien werd op de releasedag van ‘Geen Stress’ ook een boekingsdeal met AT Bookings getekend.
In 2018 komt Massi’s derde EP uit.

1,730

Monthly Listeners

185

Followers

Where people listen

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Massi now.

Listen to Massi in full in the Spotify app