This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

WikiRock

Popular

 1. 1.
  Honda Monkey
  3:440:30
 2. 2.
  Ritari Ässä
  4:030:30
 3. 3.
  Karanteeni
  2:310:30
 4. 4.
  Laser
  3:350:30
 5. 5.
  Nintendo Classic Mini
  3:380:30
WikiRock on vuonna 2011 perustettu melodista rockia soittava bändi. Yhtye sai alkunsa kahden musiikkiteatteria harrastavan kämppiksen, Mika Kuokkasen ja Marko Rintamäen yöllisestä ideasta tehdä musiikkia lainaten sanoituksen Wikipediasta.
Bändin nykyinen kokoonpano vakiintui joulukuussa 2019 ja siihen kuuluu laulaja-sanoittaja Mika Kuokkanen, säveltäjä-rumpali Marko Rintamäki, basisti Aki Rintamäki sekä kitaristit Joel Pirttimaa ja Lauri Viljavuori.
WikiRock on saavuttanut suuren suosion etenkin opiskelijapiireissä. Bändi on haluttu esiintyjä isoissa opiskelijatapahtumissa ja on tähän mennessä esiintynyt monisatapäisille yleisöille vajaat viisikymmentä kertaa ympäri Suomen. WikiRock heitti ensimmäisen täysin julkisen keikkansa loppuunmyydyssä Semifinalissa Helsingissä keväällä 2020.
WikiRockin kappaleissa läpi bändin tuotannon kuuluu paitsi WikiRockille ominainen soundi, myös aina kyseisen kappaleen teemaan hiottu tunnelma. Tämä onkin usein biisien tekoprosessin ytimessä - alustava sävellystyö ohjaa jo artikkelin valintaa. WikiRockin kappaleita on yleissivistävän twistinsä kautta käytetty opetusmateriaalina niin historian, fysiikan kuin biologian oppitunneilla ja useat WikiRockin biisit ovat löytäneet tiensä myös Spotifyn Suomen 50-viraalisinta -listalle.
Koronarajoitusten keskellä WikiRock on keskittynyt keikkailun sijasta studiotyöskentelyyn ja keväällä 2020 julkaistun Karanteeni-singlen lisäksi bändi on työstänyt marraskuussa 2020 julkaistavaa EP:tä.

3,180

Monthly Listeners

950

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to WikiRock now.

Listen to WikiRock in full in the Spotify app