This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Malene Markussen

Popular

 1. 1.
  Fryktløs
  3:190:30
 2. 2.
  Det Brenner
  3:360:30
 3. 3.
  Dypere Dypere - Radio Edit
  3:340:30
 4. 4.
  Under Vann
  4:110:30
 5. 5.
  Hvor Er Paradiset
  4:260:30
Malene Markussen er en artist og låtskriver bosatt i Oslo som har sine røtter i det popelektroniske lydbildet.
Musikken henter inspirasjon fra artister som Sia, Røyskopp og The Midnight med fokus på sterke melodier og meningsfulle tekster på norsk. Målet å lage musikk med mening som kan røre og inspirere lytteren slik hun selv har blitt rørt av musikken opp gjennom livet.
September 2015 kom Malenes første norskspråklige singel "Alt Du Finner". Ei melankolsk og minimalistisk poplåt som startet hennes karriere som soloartist. Debutalbum Aldri I Ro ble lansert i 2016 på sitt egen label MarkussenMusic. Albumet beskrives som en samling av Malenes tanker og erfaringer så langt i livet og som handler om å alltid bevege seg fremover. 
2017 slo artsiten seg sammen med produsentene Peter Michelsen og Christoffer Simpson fra Norsk Lydstudio og slapp flere singelrekker der i blant singelen Dypere Dypere som ble listet på New Music Friday Norge, før hennes album oppfølger Under Vann ble sluppet mai 2019. Albumet forteller historirer om menneskets sårbarhet, men også om styrken vi har i oss til å komme oss igjennom vanskelige sitasjoner. 

472

Monthly Listeners

182

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Malene Markussen now.

Listen to Malene Markussen in full in the Spotify app