XEIC!

Popular

 1. 1.
  Ilargia
  3:350:30
 2. 2.
  Tornarem
  4:210:30
 3. 3.
  Lo meu avi
  4:060:30
 4. 4.
  Vici - Buhos
  3:370:30
 5. 5.
  La Nit És Nostra
  3:500:30
Tot origen té un destí, un llarg recorregut que el grup Xeic ha fet navegant les aigües que els van veure néixer a les ribes del riu Ebre.
Una llarga trajectòria de 11 anys, 6 discs d’estudi i més de 350 concerts que han permès transmetre el seu missatge reivindico-festiu a moltes poblacions de Catalunya, País basc, França i Suïssa. Festivals multitudinaris on han compartit escenari amb artistes com Manu Chao, Bad Manners, la Pegatina, Obrint Pas, Dr. Calypso, Boikot, Betagarri, la Raiz, Aspencat, Zoo, Txarango, Catarres, Doctor Prats, entre molts d’altres.
Tot un preludi del seu nou treball discogràfic Delta (2019), editat per Picap, enregistrat als estudis La Casa Murada, produït i mesclat per Genis Trani i masteritzat per Alex Psaroudakis a NYC. Un disc que, seguint la seva essència, defineix un nou origen d’aquest grup de l’Ebre. 12 instants de temps que serpentegen i difuminen els seus propis límits, dibuixant un espai indefinit com a punt de trobada, un horitzó per tots els que es troben entre dues aigües, un espai inclusiu pels que no es senten representats i treballen en el seu dia a dia per canviar les normes socials preestablertes. Xeic segueix amb la llibertat com a bandera, criticant l’immobilisme i la crueltat del sistema actual, admirant la diferència, treballant per la igualtat, i recuperant i defensant totes aquelles petites coses que fan que cadascuna de les persones, i els seus diversos territoris, siguin sempre úniques.

16,527

Monthly Listeners

7,791

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Listen to XEIC! now.

Listen to XEIC! in full in the Spotify app