This browser doesn't support Spotify Web Player. Switch browsers or download Spotify for your desktop.

Rasmus Walter

Popular

 1. 1.
  Heart of Stone
  3:190:30
 2. 2.
  Endeløst
  3:200:30
 3. 3.
  Ingenmandsland - Niclas
  4:090:30
 4. 4.
  Lost in the Moment
  3:240:30
 5. 5.
  På en dag som i dag
  3:290:30
Så skete det igen, TAK brormand…
Da Rasmus Walter utrætteligt begyndte at spille guitar på ungdomsværelset var det til stor irritation for tvillingebroren, Anders. Det var derfor et tiltrængt åndehul, da Rasmus drog ud på landevejene med sin musik og bandet Grand Avenue. I mellemtiden sad bror Anders og arbejdede på sit eget, mere stilfærdige projekt - en tegneserie. Ingen af dem vidste på det tidspunkt, at de små blyantsstreger på papiret skulle komme til at få stor betydning for Rasmus’ liv.
Den 16. maj 2011 udsendte Rasmus Walter sangen ”Det Stille Angreb”, der blev skrevet til brorens tegneserie af samme navn og det blev dermed en del af startskuddet til en karriere som soloartist og endnu en chance for at debutere. Tiden med bandet var begyndt at lakke mod enden og med en sult på den danske sangskrivning, fik Rasmus endnu en mulighed for at stille sig i rampelyset som et ubeskrevet blad. I dag har han fire dansksprogede albums under bæltet – tre af dem har høstet guld.
Nu, syv år senere, er situationen den samme, men denne gang med omvendt fortegn.
- Anders bad mig skrive en sang til sin første Hollywood-film ”I Kill Giants” og det blev startskuddet til endnu en forandring. Det føltes så naturligt som at trække vejret og jeg kunne ikke stoppe igen. Jeg har det seneste år skrevet mere end tredive sange – alle på engelsk.

210,383

Monthly Listeners

13,011

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Related Artists

Listen to Rasmus Walter now.

Listen to Rasmus Walter in full in the Spotify app