Rasmus Walter

Popular

 1. 1.
  Heart of Stone
  3:190:30
 2. 2.
  Før Du Vågner Op
  2:590:30
 3. 3.
  Endeløst
  3:200:30
 4. 4.
  Tættere På Dig
  2:470:30
 5. 5.
  Finder Vej
  3:100:30
Den videnskabelige definition af udtrykket et splitsekund er et øjeblik så kort, at det varer en brøkdel af et sekund.
I Rasmus Walters fortolkning bliver det en poetisk, opløftende og ærlig popsang om hvor hurtigt man kan miste det man elsker.
”Splitsekund er mit opråb til alle om at fokusere på den, dem og det man elsker og holder af og stå imod alt det, der kan forvirre en, så man har lyst til at gøre det hele igen, den dag man ligger på sit yderste. Det er let at ønske, men allerhelvedes svært at efterleve,” lyder det fra Rasmus Walter.
For Rasmus Walter er sangen også en tilbagevenden til det enkle og håndspillede lydbillede, hvor akustiske guitarflader, drømmende keyboardfigurer og et insisterende trommebeat udgør fundamentet under Rasmus Walters klare, melankolske og personlige sangstemme.
’Splitsekund’ ledsages af en video hvor Rasmus Walter selv sætter fokus på de mennesker, der er vigtige for ham og har inviteret sine nærmeste til at medvirke i videoen, der er instrueret af Nicolas Tobias Følsgaard (Christopher, Rasmus Seebach m.fl.)
Rasmus Walter har hele karrieren vekslet mellem lækre og lette popsange og den mere eftertænksomme singer/songwriter stil. Nu varsler den arbejdsomme popsnedker et ambitiøst dobbelt albumforløb, der udfolder begge sider. En lys og luftig popplade, der rammer landet til efteråret, efterfulgt af et mere eftertænksomt og afdæmpet album, der udkommer i de kolde vintermåneder i starten af 2021.

137,038

Monthly Listeners

16,967

Followers

Where people listen

Albums

Singles

Discovered On

Listen to Rasmus Walter now.

Listen to Rasmus Walter in full in the Spotify app